Рецепт Бородинський хліб в хлібопічці

Рецепт Бородинський хліб в хлібопічці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хочу розповісти, як зробити бородинський хліб в хлібопічці. Усе, хто люблять цей хліб, знають, як важливо дотримуватися пропорції, інакше коріандр дасть неприємну гіркоту. Щоб такого не було, ось рецепт!

опис приготування:

Цей простий рецепт бородінського хліба в хлібопічці вам повинен сподобатися. Смачно і корисно! відмінний рецепт, який дозволить вам зробити хорошу домашню випічку. Такий хліб відрізняється від магазинного: смак по-справжньому насичений і солодкуватий, любителі бородинского хліба оцінять!

  • окріп— 100 мілілітрів
  • вода— 350 мілілітрів
  • солод— 2 Ст. ложки
  • оцет яблучний— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • мед— 1.5 Ст. ложки
  • Koriandr— 1 Ст. ложка(насіння)
  • коріандр мелений— 2.5 чайних ложки
  • дріжджі— 2 чайних ложки
  • сіль— 1.5 чайних ложки
  • борошно житнє— 500 грам
Бородинський хліб в хлібопічці - фото крок 1 1. рецепт простий, якщо готувати за допомогою хлібопічки. Спочатку солод і мелений коріандр заливаємо вказаною кількістю окропу, залишаємо на півгодини.

Бородинський хліб в хлібопічці - фото крок 2 2. Далі всі інгредієнти ділимо навпіл. Всипаємо і вливаємо половину всього в хлібопічку, запускаємо на півгодини заміс тесту. Далі відкриваємо кришку, вливаємо нашу остигнула суміш і всипаємо решту складових. Ще раз виберемо програму "; Вимішування" - і далі випікаємо хліб!

Бородинський хліб в хлібопічці - фото крок 3 3. В режимі "; Бородинський хліб" випікаємо, скільки належить. У мене машинка потрібно три години. далі чекаємо, поки охолоне, крюком дістаємо хлібець - і подаємо до столу!

Подібні рецепти

Бородинський хліб традиційний

Коктейль з апельсиновим соком

Хлебопечка дасть вам можливість насолодитися справжнім смаком Бородінського хліба, який ви пам'ятаєте з дитинства, але не знаходите на полицях хлібного відділу. Хліб досить дорогий, але він того вартий! опис приготування: 1. Заварюємо солод окропом, залишаємо розбухнути на кілька хвилин. 2. За...

Бородинський квас без дріжджів

Бородинський квас без дріжджів

освіжаючий, дуже ароматний і насичений бородинський квас без дріжджів в домашніх умовах зробити абсолютно нескладно. Спробуйте і ви не зможете відірватися! опис приготування: Пропоную взяти на замітку дивно простий рецепт приготування бородинского квасу без дріжджів. У літню спеку він стане вд...

Батон в хлібопічці

Батон в хлібопічці

Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...

Булочки в хлібопічці

Булочки в хлібопічці

З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...