Рецепти womanlife.com.ua

Брокколі в сметані з часником

Брокколі в сметані з часником

Брокколі є одним з найбільш корисних овочів. Вона дуже схожа на цвітну капусту. Зовні вони відрізняються тільки, мабуть, кольором. ось, як приготувати брокколі в сметані з часником. опис приготування: Брокколі в сметанному соусі можна готувати по-різному. Є варіант просто загасити або відварит...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Я., запечена в фользі в духовці

Я., запечена в фользі в духовці

Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці. опис приготування: Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі вих...

Букет Гарні

Букет Гарні

Використовується дуже часто, він додає смак багатьох страв. основний принцип — зробити невеликий пучок трав і зв'язати їх в зелену цибулю-порей. опис приготування: звичайно, краще використовувати свіжий, але ви можете зробити і заморозити "; букет" в герметичному пакеті в морозильнику. Лавр...

Бастурма по-вірменськи

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Млинцевий пиріг з куркою, грибами і сиром

Млинцевий пиріг з куркою, грибами і сиром

На святковий або щоденний стіл дуже рекомендую вам подати ситний, дуже оригінальний і неймовірно смачний млинцевий пиріг з куркою і грибами в домашніх умовах з ніжним сирним кремом. опис приготування: Дуже класний варіант, як зробити млинцевий пиріг з куркою і грибами без додаткової випічки і ...

Бісквіт з карамеллю

Бісквіт з карамеллю

Бисквит – отличная основа для многих десертов. Якщо знати технологію, то він вийде легким і повітряним, і не буде опадати. сьогодні розповім, як приготувати бісквіт з карамеллю швидко і просто. опис приготування: Бисквит – несложная основа под десерты. Але якщо правильно його приготувати, дати...

Болгарський пиріг з сиром

Болгарський пиріг з сиром

Болгарський пиріг з сиром — відмінна випічка, яку зовсім не складно приготувати самому в домашніх умовах. смачно, корисно, недовго — все це про болгарський пиріг з сиром. опис приготування: Болгарський пиріг з сиром або болгарський пиріг з бринзою дуже просте блюдо, особливо в плані приготуван...

Безе для прикраси тортів і тістечок

Безе для прикраси тортів і тістечок

Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...

Баклажани по-вірменськи

Баклажани по-вірменськи

Такий простий рецепт баклажанів по-вірменськи підкорив мене з першого погляду своїм незвичайним і дуже красивим зовнішнім виглядом. А вже який аромат і смак… словом, здивуєтеся самі і рідних поб'єте! опис приготування: Як ви зможете бачити, цей рецепт приготування баклажанів по-вірменськи хоч ...

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи

Баклажани по-італійськи — дуже смачна страва, винайдене італійцями. Головна особливість баклажанів по-італійськи — вони запечені в духовці. блюдо вегетаріанське, дуже смачне і корисне. опис приготування: Подорожуючи по Італії, я записала купу рецептів. Багато нових страв хотілося навчитися гот...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Булочки с повидлом в мультиварке

Булочки с повидлом в мультиварке

Перед вами рецепт приготовления булочек с повидлом в мультиварке. Хто б міг подумати, что даже выпечка в такой чудо-помощнице, як мультиварка, получается невероятной? Удивляйтесь вместе со мной! опис приготування: розповім вам, как приготовить булочки с повидлом в мультиварке, смачні, пышные и...

Биті огірки

Биті огірки

Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне. кількість порцій: 4 кунжутну олію— 10 грам соєвий соус— 20 мілілітрів огірки— 500 грам часник— 2 часточки рисовий оцет— 20 мілілітрів сіль—...

Борщ з баклажанами

Борщ з баклажанами

Рецепт борщ з баклажанами — приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційною стравою в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. опис приготування: помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх вод...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»

Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»

Зараз у продажу стільки борошна з різних злаків - просто очі розбігаються! І все спробувати хочеться! наприклад, ось ці булочки відразу з льняної муки, з житнього і цільнозерновий, та ще й з кіноа. Ароматні вийшли і корисні! опис приготування: Для приготування дріжджового тіста я використовую ...

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...