Рецепт Баклажани на зиму без оцту

Рецепт Баклажани на зиму без оцту
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля.

опис приготування:

До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна використовувати такі баклажани для приготування бутербродів або інших страв. Приготувати баклажани на зиму досить просто, інгредієнти вказані з розрахунку на одну банку місткістю 0,4 L.


  • баклажани— 500 грам
  • петрушка— 1 пучок
  • Рослинна олія— 1 Склянка
  • сіль— За смаком
Баклажани на зиму без оцту - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Баклажани на зиму без оцту - фото крок 2 баклажани вимийте, обсушити і наріжте кружальцями однакової товщини, приблизно 1 см.

Баклажани на зиму без оцту - фото крок 3 Розігрійте в сковороді невелика кількість масла і обсмажте баклажани з двох сторін до золотистого кольору.

Баклажани на зиму без оцту - фото крок 4 Зелень подрібніть ножем і з'єднайте з пропущеним через прес часником.

Баклажани на зиму без оцту - фото крок 5 У стерилізовані банки викладіть обсмажені баклажани, пересипаючи їх сіллю і зеленню.

Баклажани на зиму без оцту - фото крок 6 Масло, що залишилося Перекалля і вилийте в банки, щоб воно повністю покрило баклажани.

Баклажани на зиму без оцту - фото крок 7 Банки закрутіть стерильними кришками, переверните, укутайте і залиште до охолодження.

Баклажани на зиму без оцту - фото крок 8 Зберігати закуску необхідно в холодильнику або погребі. вдалих заготовок!

Подібні рецепти

Баклажани на зиму без стерилізації

Рецепт шашлику з свинини без оцту

Взимку така смачна заготівля буде відмінно доповнювати ваші улюблені страви, наприклад, варену картоплю або запечене м'ясо. Ці баклажани точно підкорять вас своїм незвичайним, трохи пікантним смаком. опис приготування: У цьому рецепті я хочу розповісти вам, як приготувати баклажани на зиму без...

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...

Баклажани на зиму «Тещин язик»

Баклажани на зиму «Тещин язик»

З баклажанів виходять відмінні заготовки на зиму, які найчастіше розходяться в першу чергу. рецепт, який пропоную вам я, являємо собою соковитий салат з баклажанів з пікантним смаком. опис приготування: Я думаю, ви вже чули про однойменну закусці з баклажанів, у якій приголомшливий пікантний с...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...