Рецепт Buf burginon

Рецепт Buf burginon
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 40 хв.
Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним.

опис приготування:

яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового столу. Блюдо належить до високої французької кухні. Воно готувалося ще з часів королів. У нього насичений смак, приємна і ніжна текстура, таке м'ясо просто тане в роті. Подаю буф Бургиньон з картопляним пюре, з смаженими грибами і цибулею. Крім цього його можна подавати і до інших гарнірів.

  • бекон— 200 грам
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Говяжа вирізка— 1-1,5 кілограма
  • морквина— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • Червоне вино— 2 склянки
  • Мелений чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • бульйон яловичий— 3 склянки
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • часник— 2-3 зубчиків
  • кмин— 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист— 1 штука
Buf burginon - фото крок 1 1. З бекону зрізаю шкіру і нарізаю його тонкими скибочками. У каструлю викладаю бекон і зрізану шкірку, заливаю 1,5 літрами води і варю після закипання 10 хвилин, після цього дістаю шматочки і просушують їх на паперовій серветці.

Buf burginon - фото крок 2 2. Просушений бекон відправляю на розігріту з оливковою олією сковороду і обсмажую близько 3 хвилин, після цього виделкою перекладаю кожен шматочок в миску.

Buf burginon - фото крок 3 3. Мою м'ясо і нарізаю квадратами розміром близько п'яти сантиметрів кожен. Обтираю шматочки паперовим рушником.

Buf burginon - фото крок 4 4. Сковороду з залишками жиру від бекону ставлю на вогонь і розігріваю, на розпечену поверхню викладаю шматочки м'яса і обсмажую з усіх боків до рум'яної скоринки, потім перекладаю в тарілку.

Buf burginon - фото крок 5 5. Цибулину з морквою чищу і мою, нарізаю брусочками. Обсмажую овочі на тій же сковороді, що бекон і м'ясо.

Buf burginon - фото крок 6 6. У форму для запікання з кришкою викладаю овочі без жиру, потім бекон і яловичину, солю і перчу, посипаю борошном і перемішую, відправляю в розігрітий до 200 градусів духовку на 4 хвилини, після цього знову перемішую і відправляю назад на 4 хвилини. Дістаю каструлю і зменшуємо температуру до 160 градусів, в форму наливаю бульйон, вино, томатну пасту, кладу роздавлені зубчики часнику, спеції і шкірку бекону. Доводжу до кипіння на плиті, потім переставляю в духовку із закритою кришкою.

Buf burginon - фото крок 7 7. Пчу м'ясо чотири години, після цього подаю його з пюре з картоплі і смаженими грибами.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Рецепт малосольной червоної риби

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...