Рецепт Брокколі в сметані з часником
Брокколі є одним з найбільш корисних овочів. Вона дуже схожа на цвітну капусту. Зовні вони відрізняються тільки, мабуть, кольором. ось, як приготувати брокколі в сметані з часником.
опис приготування:
Брокколі в сметанному соусі можна готувати по-різному. Є варіант просто загасити або відварити суцвіття, а соус подати окремо. Тим більше, вся ця зелень у свіжому вигляді набагато корисніше, ніж в тушкованому. Але якщо ви використовуєте яйця, рекомендую вам все-таки протушкувати брокколі разом з соусом.
- брокколі— 800 грам
- крем— 250 грам
- Зелена цибуля— 3 штуки
- кріп— 1 пучок
- шпинат— 1 пучок
- часник— 8 зубчиків
- лимон— 1 штука
- яйця— 2 штуки
- сіль, перець, спеції— За смаком
- петрушка— За смаком
Промиваємо листя шпинату. Його я теж купую в свіжому вигляді. Хочеться вживати овочі з найбільшою кількістю вітамінів. поділяємо листочки, кладемо їх в блендер. Туди ж капає ложку сметани. Солимо і перчимо. Перемалываем в соус.
Моєму зелена цибуля і кріп. Якщо у вас є інша зелень, кладіть її, Не бійтеся! Зелені багато не буває. Нарізаємо все дрібно. Частина цієї зелені у нас буде для оздоблення. Тиснемо часник в чеснокодавке.
Кладемо роздроблений часник, нарізану цибулю і кріп в мисочку. Вбиваємо туди ж яйця. Наливаємо з банки грам 250 сметани. Перекладаємо з блендера подрібнений шпинат зі спеціями. Ретельно все перемішуємо.
Викладаємо брокколі в форму з високими бортиками. Заливаємо все сметаною-часниковою сумішшю. Ставимо в духовку гаситися на 40 хвилин при 160 градусах. Після закінчення часу дістаємо блюдо. Перекладаємо в тарілочку і прикрашаємо гілочками петрушки. Смачного!
Подібні рецепти
Брокколі в сметані
Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...
Баранячі реберця в сметані
Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...
Білі гриби в сметані
ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...
Брокколі і яловичина
Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...
Брокколі, запеченна в твороге
Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...