Рецепт Брокколі в сметані з часником

Рецепт Брокколі в сметані з часником
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Брокколі є одним з найбільш корисних овочів. Вона дуже схожа на цвітну капусту. Зовні вони відрізняються тільки, мабуть, кольором. ось, як приготувати брокколі в сметані з часником.

опис приготування:

Брокколі в сметанному соусі можна готувати по-різному. Є варіант просто загасити або відварити суцвіття, а соус подати окремо. Тим більше, вся ця зелень у свіжому вигляді набагато корисніше, ніж в тушкованому. Але якщо ви використовуєте яйця, рекомендую вам все-таки протушкувати брокколі разом з соусом.

  • брокколі— 800 грам
  • крем— 250 грам
  • Зелена цибуля— 3  штуки
  • кріп— 1 пучок
  • шпинат— 1 пучок
  • часник— 8 зубчиків
  • лимон— 1 штука
  • яйця— 2 штуки
  • сіль, перець, спеції— За смаком
  • петрушка— За смаком
Брокколі в сметані з часником - фото крок 1 беремо брокколі. Вона повинна бути свіжою і щільною. Промиваємо її під проточною водою. Поділяємо на суцвіття. Як ви розумієте, ніж свіже овочі, тим смачніше блюдо. з заморожених, звичайно, теж непогано виходить. Але я сумніваюся в їх користь. Якісь вони водянисті.

Брокколі в сметані з часником - фото крок 2 Промиваємо листя шпинату. Його я теж купую в свіжому вигляді. Хочеться вживати овочі з найбільшою кількістю вітамінів. поділяємо листочки, кладемо їх в блендер. Туди ж капає ложку сметани. Солимо і перчимо. Перемалываем в соус.

Брокколі в сметані з часником - фото крок 3 Моєму зелена цибуля і кріп. Якщо у вас є інша зелень, кладіть її, Не бійтеся! Зелені багато не буває. Нарізаємо все дрібно. Частина цієї зелені у нас буде для оздоблення. Тиснемо часник в чеснокодавке.

Брокколі в сметані з часником - фото крок 4 Кладемо роздроблений часник, нарізану цибулю і кріп в мисочку. Вбиваємо туди ж яйця. Наливаємо з банки грам 250 сметани. Перекладаємо з блендера подрібнений шпинат зі спеціями. Ретельно все перемішуємо.

Брокколі в сметані з часником - фото крок 5 Викладаємо брокколі в форму з високими бортиками. Заливаємо все сметаною-часниковою сумішшю. Ставимо в духовку гаситися на 40 хвилин при 160 градусах. Після закінчення часу дістаємо блюдо. Перекладаємо в тарілочку і прикрашаємо гілочками петрушки. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з грибами в сметані

Брокколі в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Білі гриби в сметані

Білі гриби в сметані

ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...

Брокколі і яловичина

Брокколі і яловичина

Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...