Рецепт Бастурма по-вірменськи
Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку.
опис приготування:
Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску можна заздалегідь заготовити, і не боятися, що вона пропаде. А я вам розповім, як приготувати бастурма по-вірменськи. Принцип створення і головний інгредієнт як в класичному варіанті, змінюються тільки спеції.
- Говяжа вирізка— 700 грам
- сіль— 500 грам
- Чорний мелений перець— 80 грам
- Хміль-сунелі— 80 грам
- Червоний мелений перець— 80 грам
Після цього промийте м'ясо. Поставте його під прес, щоб пішла вся зайва вода.
Змішайте обидва види перцю і хмелі-сунелі. Добре обваляйте в сухої суміші м'ясо.
На м'ясі у одне краю зробіть петлі з мотузкою. Добре їх закріпіть.
Перев'яжіть яловичину марлею і мотузкою або ниткою. Повісьте в провітрюється.
через 2 тижні бастурму можна знімати і пробувати. приємною дегустації!
Подібні рецепти
Бастурма з конини
думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...
Бастурма з індички з коньяком
Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...