Рецепт Болгарський пиріг з сиром

Рецепт Болгарський пиріг з сиром
Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Болгарський пиріг з сиром — відмінна випічка, яку зовсім не складно приготувати самому в домашніх умовах. смачно, корисно, недовго — все це про болгарський пиріг з сиром.

опис приготування:

Болгарський пиріг з сиром або болгарський пиріг з бринзою дуже просте блюдо, особливо в плані приготування. Не забудьте, що бринза — дуже солений сир, тому не в якому разі не перестарайтеся з сіллю. перчити можна. Це тільки додасть пікантності пирога.

Найкраще болгарський пиріг з сиром поєднується з томатним соусом або молоком. До пирога так само можна подати свіжих овочів. добре підходять: болгарський перець, помідор і свіжий огірок.

Смачного!


  • свіжі дріжджі— 10 грам
  • борошно— 600 грам
  • вода— 250 мілілітрів
  • яйця— 3 штуки
  • сіль, цукор— 1 Чайна ложка(без горочек)
  • бринза— 500 грам
  • Розтоплене вершкове масло— 100 грам
  • яйця— 3 штуки(для заливки)
  • молоко— 200 мілілітрів
  • цукор— 2 Ст. ложки
Болгарський пиріг з сиром - фото крок 1 перше, что следует сделать, это замесить тесто. Для этого смешаем муку с сахаром, солью и добавим воду, дріжджі, отдельно взбитые яйца. Замесить ингредиенты до гладкого и упругого теста. Выложить его в миску, змащену маслом. Залишити настоюватися на 40 хвилин. Далее готовое тесто следует разделить на 5 частей и раскатать диски диаметром в 25 см. Змастити вершковим маслом.

Болгарський пиріг з сиром - фото крок 2 Всю начинку следует разделить на 5 частей и каждую часть начинки равномерно распределить по диску и скрутить в рулет. Затем рулет немного перекрутить как бы в косичку.

Болгарський пиріг з сиром - фото крок 3 Заготовить посуду для запекания с бортом в 30 см. Посуду смазать маслом и сформировать в ней пирог, укладывая колбаски из теста по спирали. Укладывать их следует не туго, пирог во время выпекания еще вырастет и раздастся практически в два раза. Тесто оставить настояться около 20 хвилин, накривши рушником.

Болгарський пиріг з сиром - фото крок 4 В это время приготовить заливку для пирога. Для этого следует взбить яйца с сахаром (злегка) и добавить с смесь молоко. Молочной заливкой залить тесто и поставить пирог выпекаться в предварительно разогретую до 180 градусів духовку.

Болгарський пиріг з сиром - фото крок 5 Болгарский пирог с сыром выпекать около 40-45 хвилин. После духовки дайте пирогу немного постоять под полотенцем (близько 10-15 хвилин).

Подібні рецепти

Болгарський дріжджовий пиріг «намісника»

Болгарський перець фарширований сиром

Ніжний пиріг з дріжджового тіста з сиром і вершково-яєчної заливанням — яскравий представник національної болгарської кухні, оригінальний рецепт якого передається з покоління в покоління. пробуйте! опис приготування: Під час приготування "; намісника" зверніть особливу увагу на процес формуван...

Болгарський перець з начинкою

Болгарський перець з начинкою

Ця страва чудово виручає коли гості на порозі, а я тільки що сама додому прийшла. Рецепт який не займе багато часу і сил, а смак не залишить нікого байдужим. кількість порцій: 4 гриби гливи— 250 грам Рис з грибами муер— 200 грам Болгарський перець— 2 штуки сіль— по За смаком сушені овочі— по За...

Болгарський суп

Болгарський суп

Літо вже на порозі, скоро настануть спекотні дні. Захочеться з'їсти чогось смачного і прохолодного. Розповім сьогодні про рецепт, як приготувати болгарський суп, який нагадує окрошку. опис приготування: В основі приготування - огірки і несолодкий йогурт. Ви можете подрібнити огірки невеликими ...

Млинцевий пиріг з куркою, грибами і сиром

Млинцевий пиріг з куркою, грибами і сиром

На святковий або щоденний стіл дуже рекомендую вам подати ситний, дуже оригінальний і неймовірно смачний млинцевий пиріг з куркою і грибами в домашніх умовах з ніжним сирним кремом. опис приготування: Дуже класний варіант, як зробити млинцевий пиріг з куркою і грибами без додаткової випічки і ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...