Рецепт Баклажани «трійка»

Рецепт Баклажани «трійка»
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат.

опис приготування:

Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку і соку. Готувати краще в глибокій каструлі або казанку. Періодично необхідно акуратно салат перемішувати, щоб він не підгорів. закуска проста, а всі інгредієнти доступні. Спробуйте!

  • помідори— 3 штуки
  • баклажани— 3 штуки
  • Болгарський перець— 3 штуки
  • Цибуля— 3 штуки
  • часник— 3 штуки(зубчики)
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • оцет 9%  — 1 Ст. ложка
Баклажани Підготуйте всі інгредієнти.

Баклажани Баклажани наріжте кружечками, товщиною приблизно 1 см. Потім кожен гурток розрізати ще навпіл. Складіть баклажани в будь-яку відповідну посуд з товстим дном.

Баклажани Додайте нарізані великими часточками помідори.

Баклажани Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями.

Баклажани Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте соломкою.

Баклажани Додайте подрібнений ножем часник, сіль, цукор, масло і оцет. Перемішайте і тушкуйте, накривши кришкою 40 хвилин з моменту закипання.

Баклажани Баклажани трійка готові. Гарячу закуску розкладіть по стерилізованим банкам і закрутіть стерильними кришками. Переверните, укутайте і залиште до охолодження.

Баклажани Із вказаної кількості виходить приблизно 1 літр.

Баклажани вдалих заготовок!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Пхали зі шпинату

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...