Рецепт Баклажани, тушковані з овочами

Рецепт Баклажани, тушковані з овочами
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 50 хв.
Восени з'являється така велика кількість овочів, що не знаєш куди їх всіх подіти, тому рецепт приготування баклажанів тушкованих з овочами ідеально підходить для цієї пори.

опис приготування:

взагалі, таке з'єднання баклажан з овочами не строге. До нього можна додавати інші овочі, які вам більше подобаються. Також таку овочеву суміш можна загасити і з будь-яким фаршем.

Смачного!

  • баклажани— 1 штука
  • цукіні— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • сіль— 2-3 Щепоток
баклажани, тушковані з овочами - фото крок 1 Спочатку потрібно очистити і нарізати всі овочі, не забуваючи їх промити. Баклажан від шкірки чистити не обов'язково, оскільки той може втратити форму. Нарізаємо його на великі кубики. Перчики очищаємо від насіння і нарізаємо їх часточками. З цукіні чинимо так само як і з баклажаном. А ось помідори краще позбавити від шкірки, для цього робимо невеликий надріз і на шкірці і опускаємо його на хвилинку в окріп. Після цього також крупно його нарізаємо і приєднуємо до інших овочів. Лук очищаємо від лушпиння, нарізаємо його півкільцями і відправляємо до його побратимам по грядці.

баклажани, тушковані з овочами - фото крок 2 Ставимо сковороду з маслом на повільний вогонь, кидаємо в неї цибулю, трохи обсмажуємо його, а потім туди ж кидаємо і перчики, обсмажуємо їх ще хвилини 2. Не забуваємо при цьому перешкодити лопаткою.

баклажани, тушковані з овочами - фото крок 3 До перцям і цибулі додаємо помідори і знову їх обсмажуємо хвилини 2

баклажани, тушковані з овочами - фото крок 4 беремо каструлю, туди викладаємо весь вміст сковороди і до нього додаємо овочі, що залишилися. Перчим, солимо їх і перемішуємо. Заливаємо водою так, щоб вона повністю закрила овочі. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо близько півгодини. До того поки баклажан не стане м'яким.

Подібні рецепти

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Обсмажена кольорова капуста з яйцем-пашот

Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...

Баклажани тушковані

Баклажани тушковані

баклажани тушковані — просте, смачне і легке блюдо. Баклажани самі по собі ситні овочі, тому їх можна використовувати і як самостійне блюдо, і як гарнір. опис приготування: Прекрасне блюдо для тих, хто не їсть м'ясо і стежить за своєю фігурою. У приготуванні тушкованих баклажанів з овочами на...

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...

Баклажани з м`ясом і овочами

Баклажани з м`ясом і овочами

Смачну і поживну страву з овочів і м'ясного фаршу. У сезон баклажан рекомендую неодмінно спробувати! Що може бути краще свіжих овочів, тушкованих з м'ясом? опис приготування: Дуже смачне блюдо для любителів баклажан — відмінна ідея для ситного обіду або вечері. Овочі з фаршем — дивовижне поєдн...

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Баклажани по-корейськи з овочами без обсмажування

Раджу вам подивитися, як приготувати баклажани по-корейськи без обсмажування - дієтичний рецепт свіжого літнього страви з овочами і пряною заправкою. Це - апетитне літній овочеве блюдо по-корейськи. опис приготування: Овочі бажано не обсмажувати, так вони зберігають максимум корисних речовин. ...