Рецепти womanlife.com.ua

Борщ на зиму

Борщ на зиму

Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...

Борщ збірний

Борщ збірний

Рецепт приготування борщу з яловичини, шинки, гусятины, свіжої капусти і буряка. опис приготування: Борщ збірний - дуже простий і швидкий рецепт. приготування: Помістити яловичину, шинку і гусятину в каструлю. Залити м'ясо водою. Обсяг води повинен бути в два рази більше м'яса. Варити м'ясо до...

Бананові оладки з родзинками

Бананові оладки з родзинками

Солодощі - це ласощі, насолоду, джерело вітамінів щастя. Десерти - це завжди приємні відчуття смаку, залишаються надовго. Ось як, наприклад, бананові оладки. опис приготування: Банани я люблю в усіх проявах: свіжий, роблю з них смузі, десерти і взагалі додаю куди тільки можна придумати. Цього ...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Баклажани по-сінгапурськи

Суп з яйцем

Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий. опис приготування: Як приготувати баклажани по-сінгапурськи? 1. баклажани промийте, razre...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Баклажанова ікра

Баклажанова ікра

сьогодні дізнаєтеся, як приготувати баклажановий ікру. Такий рецепт зі своїми особливостями є у кожної сім'ї, і сьогодні я розповім вам, як його готують в нашій родині. Все досить просто. дивіться! опис приготування: Таке блюдо я вам рекомендую їсти не тільки як самостійне, але і використовува...

Бісквітної-фруктовий торт без випічки

Бісквітної-фруктовий торт без випічки

Навіть найдосвідченіші господині іноді хочуть зробити щось швидке і просте до чаю. Хочу запропонувати дуже цікавий варіант, як приготувати бісквітної-фруктовий торт без випічки. Дуже ніжний і смачний. опис приготування: 1. Щоб приготувати тортик швидко і без зайвого клопоту, найкраще використо...

Діамантова брокколі

Діамантова брокколі

Майстер-клас по отварке брокколі. Квіти брокколі виходять яскравими, контрастними і блискучими як діамант. опис приготування: Обрізаємо квіточки вашої брокколі, намагаючись, щоб їх розмір був досить їстівним. Твердий стебло нарізаємо дрібно. Залити воду у велику каструлю, посолити і довести до...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Борщ на свинячих реберцях

Борщ на свинячих реберцях

Якщо ви любите ситні і смачні перші страви, то пропоную вашій увазі борщ на свинячих реберцях. Спробуйте приготувати його будинку і насолоджуйтеся традиційної слов'янської кухнею. опис приготування: Не так часто господині готують борщ на свинячих реберцях, а даремно. Бульйон виходить неймовірн...

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем - це незвичайний пиріг, оформлений у вигляді равлика. Він складається з млинців з м'ясною начинки і смачною заливки з шаром сиру зверху. Дуже цікаве блюдо! опис приготування: Рецепт оригінальний і запам'ятовується. припускаю, що мало хто знає, як приготувати мл...

Млинцеві равлики з грибами

Млинцеві равлики з грибами

Ця страва з млинців і грибів можна подавати як самостійне або як закуску на святковий стіл. У будь-якому випадку це смачно і незвично. Порадуйте своїх рідних смачним, ситним і оригінальним блюдом! опис приготування: Млинці з начинкою - це завжди смачно і ситно. Але сьогодні я розповім вам, як ...

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Биск з гарбуза

Биск з гарбуза

Биск - це густий насичений суп з додаванням спиртного. подивіться рецепт, як приготувати біск з гарбуза, і обов'язково спробуйте. Блюдо виходить вишукано смачним, ситним, ароматним і корисним. опис приготування: Цей біск з гарбуза готується дуже легко і просто! А які аромати стоять при його пр...

Ананасові човники з фруктами

Ананасові човники з фруктами

Ананасові човники з фруктами — простий у приготуванні, але дуже ефектний десерт, здатний прикрасити будь-який десертний стіл, особливо — на дитячий день народження. Гості будуть в захваті. опис приготування: парадокс: смачні і свіжі фрукти в літню пору року доступні практично по всій Росії, в ...

Біла риба з томатним соусом

Біла риба з томатним соусом

Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Ароматный яблочный пирог

Ароматный яблочный пирог

Выпечка с яблоками актуальна всегда! Многие хозяйки готовят её часто, поэтому хочется видеть новые и вкусные рецепты. Меняется тесто, вкусовые добавки, а главный ингредиент остаётся. пробуємо! опис приготування: Нещодавно я дізналася, как приготовить ароматный яблочный пирог. Начинка вышла нео...