Рецепт Бухарская самса

Рецепт Бухарская самса
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати!

опис приготування:

Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за рецептом, виходить дуже м'яким і еластичним, прекрасно випікається і поєднується з будь-якою начинкою. Баранину можна замінювати іншим м'ясом, але тоді це буде вже не бухарская самса. вдалого приготування!

  • борошно— 4 склянки
  • яйце— 1 штука
  • Вода тепла— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 100 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • баранина— За смаком( і баранячий жир)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Сіль і перець— За смаком
  • спеції— За смаком
  • зелень— За смаком
Бухарская самса - фото крок 1 Змішуємо теплу воду з розм'якшеним вершковим маслом, яйцем і сіллю. Поступово додаємо просіяне борошно, замішуємо тісто.

Бухарская самса - фото крок 2 Присипаємо стіл борошном, викладаємо на нього тісто - і продовжуємо заміс руками.

Бухарская самса - фото крок 3 розділити тісто 3-4 рівних частини, кожну скачайте в невеликий гурток. Накрийте тісто рушником, залиште на півгодини.

Бухарская самса - фото крок 4 Нарізаємо баранину дрібними шматочками, змішуємо її з подрібненою цибулею. Крім того, додаємо баранячий жир, зелень і спеції.

Бухарская самса - фото крок 5 Розкачуємо три колобка тесту в тонкі пласти. Кожен пласт змащуємо маслом.

Бухарская самса - фото крок 6 Кладемо пласти один на одного, скручуємо їх в рулет.

Бухарская самса - фото крок 7 Нарізаємо рулет шматочками товщиною по 1-2 см.

Бухарская самса - фото крок 8 Кожен шматочок розгортає, кладемо в центр начинку.

Бухарская самса - фото крок 9 Піднімаємо краю догори, защипуємо їх так, щоб вийшов трикутник. Перекладаємо самсу на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів.

Бухарская самса - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Самса з листкового тіста з куркою

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...