Рецепт Бухарская самса
Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати!
опис приготування:
Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за рецептом, виходить дуже м'яким і еластичним, прекрасно випікається і поєднується з будь-якою начинкою. Баранину можна замінювати іншим м'ясом, але тоді це буде вже не бухарская самса. вдалого приготування!
- борошно— 4 склянки
- яйце— 1 штука
- Вода тепла— 1 Склянка
- Вершкове масло— 100 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- баранина— За смаком( і баранячий жир)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Сіль і перець— За смаком
- спеції— За смаком
- зелень— За смаком
Присипаємо стіл борошном, викладаємо на нього тісто - і продовжуємо заміс руками.
розділити тісто 3-4 рівних частини, кожну скачайте в невеликий гурток. Накрийте тісто рушником, залиште на півгодини.
Нарізаємо баранину дрібними шматочками, змішуємо її з подрібненою цибулею. Крім того, додаємо баранячий жир, зелень і спеції.
Розкачуємо три колобка тесту в тонкі пласти. Кожен пласт змащуємо маслом.
Кладемо пласти один на одного, скручуємо їх в рулет.
Нарізаємо рулет шматочками товщиною по 1-2 см.
Кожен шматочок розгортає, кладемо в центр начинку.
Піднімаємо краю догори, защипуємо їх так, щоб вийшов трикутник. Перекладаємо самсу на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!
Подібні рецепти
Самса з листкового тіста з куркою
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...