Рецепт Бухлаваш

Рецепт Бухлаваш
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв.
Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно!

опис приготування:

У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базилік. Якщо ви любите гострі страви, то можна додати трохи спецій або перчик чилі. А як приготувати бухлаваш, розповім в покроковому рецепті.

  • лаваш тонкий— 2 штуки
  • фарш м'ясний— 300 грам
  • сир твердий— 200-250 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • крем— 150 грам
  • гірчичний— 0,5-1 Ст. ложки
  • зелень— пучок
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком
  • Масло рослинне— 3-4 Ст. ложок
Бухлаваш - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фрукти і чиста Допомога.

Бухлаваш - фото крок 2 На рослинному маслі обсмажте до прозорості дрібно нарізану цибулю, потім додайте натерту на крупній тертці моркву. обсмажте ще 2-3 хвилини. потім морква — фарш і смажте до його готовності. В останню чергу додайте посічену зелень, посоліть і поперчіть за смаком. обсмажте ще 1-2 хвилини. начинка готова.

Бухлаваш - фото крок 3 Лаваш розкладіть на стільницю. Якщо лаваш дуже довгий, трохи обріжте. Якщо навпаки невеликий, то викладіть 2 vnaxlest. Сир натріть на крупній тертці і розділіть на 2 частини. Викладіть половину сиру.

Бухлаваш - фото крок 4 Другим шаром викладіть фарш.

Бухлаваш - фото крок 5 Сметану змішайте з гірчицею і посоліть соус за смаком. Частина соусу відкладіть, щоб змастити лаваш зверху, а іншим соусом змастіть фарш.

Бухлаваш - фото крок 6 Лаваш трохи подверніте з боків і акуратно згорніть у рулет. Якщо під час згортання рулет потріскався, то загорніть в ще один лаваш.

Бухлаваш - фото крок 7 Викладіть рулет у форму, змащену олією.

Бухлаваш - фото крок 8 Змастіть соусом і посипте сиром. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Бухлаваш - фото крок 9 подавайте гарячим. Дуже смачно! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Галета з капустою

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...