Рецепт Бухлаваш
Дуже апетитне блюдо, яке готується в лаваші і подається на друге або в якості закуски. За смаком нагадує чи то шаурму, толі лазанью, але в будь-якому випадку дуже-дуже смачно!
опис приготування:
У начинку додайте улюблену зелень для чарівного смаку і аромату, відмінно впишеться кінза або базилік. Якщо ви любите гострі страви, то можна додати трохи спецій або перчик чилі. А як приготувати бухлаваш, розповім в покроковому рецепті.
- лаваш тонкий— 2 штуки
- фарш м'ясний— 300 грам
- сир твердий— 200-250 грам
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- крем— 150 грам
- гірчичний— 0,5-1 Ст. ложки
- зелень— пучок
- сіль— За смаком
- перець мелений— За смаком
- Масло рослинне— 3-4 Ст. ложок
На рослинному маслі обсмажте до прозорості дрібно нарізану цибулю, потім додайте натерту на крупній тертці моркву. обсмажте ще 2-3 хвилини. потім морква — фарш і смажте до його готовності. В останню чергу додайте посічену зелень, посоліть і поперчіть за смаком. обсмажте ще 1-2 хвилини. начинка готова.
Лаваш розкладіть на стільницю. Якщо лаваш дуже довгий, трохи обріжте. Якщо навпаки невеликий, то викладіть 2 vnaxlest. Сир натріть на крупній тертці і розділіть на 2 частини. Викладіть половину сиру.
Другим шаром викладіть фарш.
Сметану змішайте з гірчицею і посоліть соус за смаком. Частина соусу відкладіть, щоб змастити лаваш зверху, а іншим соусом змастіть фарш.
Лаваш трохи подверніте з боків і акуратно згорніть у рулет. Якщо під час згортання рулет потріскався, то загорніть в ще один лаваш.
Викладіть рулет у форму, змащену олією.
Змастіть соусом і посипте сиром. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
подавайте гарячим. Дуже смачно! Смачного!
Подібні рецепти
Галета з капустою
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...