Рецепт Badridƶani
Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт!
опис приготування:
Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту з волоських горіхів і зелені можна додати соус "; Наршараб ";. Такі рулетки можна подавати на святковий стіл, блюдо виглядає ефектно і красиво. Крім того, бадріджані дуже смачне і ситно блюдо.
- баклажани— 350 грам
- Грецькі горіхи— 200 грам
- петрушка— 40-60 грам
- часник— 3-4 зубчиків
- Хміль-сунелі— За смаком
- Чорний перець мелений— За смаком
- сіль— За смаком
- гранат— За смаком
Волоські горіхи подрібніть в м'ясорубці.
Часник пропустіть через прес, зелень дрібно порубати.
Змішайте в мисці волоські горіхи, часник, зелень, всі спеції і сіль. Якщо начинка виходить сухою, то можна додати трохи води.
Баклажани наріжте вздовж смужками товщиною 2 мм. Залийте водою і підсолити. Залиште на 10 хвилин, щоб пішла вся гіркота.
Обсмажте баклажани у великій кількості масла до золотистої скоринки.
Потім викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло. Накрийте їх зверху паперовим рушником, залиште на 10 хвилин, щоб вони розм'якшилися.
Викладіть рівномірно начинку з горіхів на баклажани. скачайте рулетиками.
Перед подачею посипте рулетики зеленню і зернами граната. Смачного!
Подібні рецепти
Сир з фруктами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...