Рецепт Буглама з баранини по-азербайджанські
Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат.
опис приготування:
Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно наріжте баранину і цибулю. Далі відріжте у помідор попку і покладіть в казан. Потім шар з баклажан і половинок молодої картоплі. Покладіть пару штук гострого перцю і три головки часнику. Потім половинки солодкого перцю і крупно нашаткована капуста. Наостанок укладіть пучки зелені і укрийте капустяним листям. Готуйте на середньому вогні протягом двох годин. З готового блюда викиньте пучки зелені і гострий перець і подавайте на стіл. думаю, такий смакоти ви ще не пробували. Смачного!
- курдючний жир— 200 грам
- сіль, перець— За смаком
- баранина— 1 кілограм
- Цибуля— 1 кілограм
- капуста— 1 кілограм
- помідори— 6 штук
- перець гострий— 2 штуки
- баклажани— 3 штуки
- Картопля молода— 5 штук
- Солодкий перець— 2 штуки
- Голівка часнику— 3 штуки
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука
- пучок кропу— 1 штука
- пучок кінзи— 1 штука
- пучок базиліка— 1 штука
Далі крупно нарізане м'ясо і цибулю. Приправити сіллю і poperčite.
У помідор відріжте попку і покладіть цілими в казан.
Потім крупно порізані баклажани.
Молода картопля поріжте на 2-3 частини, додайте пару штук гострого перцю.
Часник не очищайте, покладіть в казан цілком три головки, солодкий перець поріжте на дві половинки і видаліть насіння.
Крупно наріжте капусту.
Потім покладіть пучки зелені — Braai, цибуля, кріп, базилік. Різати зелень не потрібно, так як потім вона буде викинута.
Накрийте капустяним листям, трохи утрамбуйте і ставте на середній вогонь. Тушіте 2 годину.
З готового блюда викиньте пучки зелені і гострий перець. Подавайте на стіл гарячим.
Подібні рецепти
Буглама з баранини
дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...
Бозбаш з баранини
Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...
Апетитні реберця з баранини
Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці. опис приготування: Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів ...
Барбекю з баранини з кінзою
Рецепт приготування смачного барбекю з баранини. американська кухня. кількість порцій: 4 баранина— 1,5 кілограма(нога, без кісток) лавровий лист— 1 штука червоне вино— 1 Склянка часник— 2 штуки складові: Змішуємо інгредієнти для маринаду. Маринуємо м'ясо ягняти протягом 4-5 годин. ...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...