Рецепт Борщ на свинячих реберцях
Якщо ви любите ситні і смачні перші страви, то пропоную вашій увазі борщ на свинячих реберцях. Спробуйте приготувати його будинку і насолоджуйтеся традиційної слов'янської кухнею.
опис приготування:
Не так часто господині готують борщ на свинячих реберцях, а даремно. Бульйон виходить неймовірно наваристим, а ребра м'якими і соковитими. Традиційна заправка і трохи майстерності — ось і весь секрет цієї страви.
- Свинячі реберця— 900-1000 грам
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- Буряк— 1 штука
- капуста— 0.5 штуки
- Картопля— 6 штук
- томат— 300-350 мілілітрів
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- часник— 2 зубчики
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- зелень— 2-3 Ст. ложок
- крем— 250 грам
- сіль— 1 щіпка
2. Надіслати ребра в каструлю і залити холодною водою. коли закипить, прибрати інформацію, що з'явилася піну і залишити варитися на повільному вогні 1.5 годину.
3. У цей час можна зайнятися заправкою. морква вимити, просушити і почистити. Нарізати тонкими брусочками або натерти на тертці.
4. Цибулину очистити і нашаткувати дрібними кубиками.
5. Буряк почистити і нарізати тонкими брусочками або натерти на тертці (краще, якщо з морквою вони будуть нарізані однаково).
6. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди цибулю і підсмажити його 2-3 хвилини. Потім покласти моркву і смажити ще хвилини 3.
7. Додати на сковороду буряк і смажити ще близько 2-3 хвилин.
8. Саме час додати томат і томатну пасту. Можна обійтися і чимось одним, за потреби. На повільному вогні тушкувати все хвилин 10.
9. Поки гасяться овочі, очистити і нарізати невеликими кубиками картоплю і відправити його в каструлю з бульйоном. через 10 хвилин можна додати зажарку і варити близько 15 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
10. Завершальним етапом буде нашаткувати капусту.
11. У каструлю відправити капусту. Посолити за смаком і приправити дрібно нарізаним часником і зеленню. через 2 хвилини борщ на свинячих реберцях в домашніх умовах можна зняти з вогню і дати йому дійти під кришкою ще хвилин 5-10. Перед подачею можна на смак додати сметану.
Подібні рецепти
Варення з квітів липи
Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...
Борщ з індички
Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...
Борщ на бобах
Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...
Борщ з кислої капусти (в мультиварці)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...
Борщ з курки
Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...