Рецепт Буглама з риби

Рецепт Буглама з риби
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок.

опис приготування:

Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне і ніжне блюдо — буглама з риби. Готується це блюдо виключно в соку від назв інгредієнтів. Овочі для цієї страви можна брати будь-які, наявні у вашому холодильнику. А рецепт приготування буглама з риби ну дуже простий. читаємо, перевіряємо холодильник на наявність продуктів і готуємо. Успіху і смачної страви!

  • риба— 1 кілограм(НЕК, скумбрія, палтус, Червона риба — будь-яка)
  • стебло селери— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • Вершкове масло— 50-60 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • зелень кропу, петрушки— 20 грам
  • Лавровий лист— 1-2 штук
Буглама з риби - фото крок 1 рибку моєму, чистимо і нарізаємо на порційні шматки. солимо, перчимо і викладаємо на дно каструлі або глибокій пательні з кришкою. Помідори чистимо від шкіри і нарізаємо кубиками. розподіляємо помідори поверх риби.

Буглама з риби - фото крок 2 Моєму селера і перець. Очищаємо перець від серцевини. Нарізаємо селера і перець невеликими шматочками і викладаємо поверх помідор. Солимо і перчимо.

Буглама з риби - фото крок 3 Поверх овочів викладаємо нарубану зелень і шматочки лимона. Масло розрізаємо на невеликі кубики і розподіляємо поверх лимонів. Щільно закриваємо каструлю кришкою і ставимо на середній вогонь приблизно на пів години.

Подібні рецепти

Буглама з баранини по-азербайджанські

Чізкейк з сиром та згущеним молоком

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Риба з риби

Риба з риби

для рецепта, як приготувати балик з риби, підійде будь-яка тушка, краще якщо це буде велика і жирна рибка, тоді і готову страву буде смачніше. Для балику потрібно використовувати тільки свіжу рибу. опис приготування: Якщо використовувати хороші і дорогі сорти риби, то така закуска стане відмін...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Брізоль з риби

Брізоль з риби

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...