Рецепти womanlife.com.ua
![Бісквітний торт «графські руїни»](https://kuhari.com.ua/img/biskvitnii_tort_quotgrafskie_razvaliniquot-371032.webp)
Бісквітний торт «графські руїни»
Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...
![Баранина по-прованськи](https://kuhari.com.ua/img/baranina_po-provanski-2723.webp)
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...
![Баклажани з печерицями](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_shampinonami-42201.webp)
Баклажани з печерицями
Баклажани з печерицями — досить просте, але дуже смачне буденне блюдо з найпростіших інгредієнтів. Готується без м'яса, так що це ще і бюджетне страву. опис приготування: Баклажани з печерицями — це блюдо для тих випадків, коли не хочеться нічого м'ясного. Само по собі приготування цієї страви...
![Борщ з квашеного буряка](https://kuhari.com.ua/img/borsh_iz_kvashenoi_svekli-25039.webp)
Борщ з квашеного буряка
Рецепт приготування пісного борщу з картоплею, квашеної буряком, морквою, цибулею і гвоздикою. опис приготування: З квашеного буряка виходить дуже смачна заправка для борщу. буряковий розсіл, який також додається в борщ, можна вживати в сирому вигляді. приготування: Щоб приготувати квашену бур...
![Біскотті (Біскотті)](https://kuhari.com.ua/img/biskotti_Biscotti-328514.webp)
Рецепти салат «Гранатовий браслет»
Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...
![Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем](https://kuhari.com.ua/img/brusketta_s_tvorogom_ikroi_i_perepelinim_yaicom-504707.webp)
Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем
Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...
![Баклажанові міні-піци](https://kuhari.com.ua/img/baklajanovie_mini-picci-406337.webp)
Баклажанові міні-піци
Тепер ви зможете порадувати своїх гостей не тільки класичної піцою, але і оригінальним варіантом цієї страви, адже ви дізнаєтеся, як приготувати баклажановие міні-піци, цікавий варіант випічки. опис приготування: Баклажанові міні-піци - хороший варіант ситної вечері або закуски на святковий ст...
![Биточки зі свинини](https://kuhari.com.ua/img/bitochki_iz_svinini-20981.webp)
Биточки зі свинини
Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід. опис приготування: При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачн...
![Бразильські сирні булочки](https://kuhari.com.ua/img/brazilskie_sirnie_bulochki-28008.webp)
Бразильські сирні булочки
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...
![Борщ збірний](https://kuhari.com.ua/img/borsh_sbornii-30678.webp)
Борщ збірний
Рецепт приготування борщу з яловичини, шинки, гусятины, свіжої капусти і буряка. опис приготування: Борщ збірний - дуже простий і швидкий рецепт. приготування: Помістити яловичину, шинку і гусятину в каструлю. Залити м'ясо водою. Обсяг води повинен бути в два рази більше м'яса. Варити м'ясо до...
![Аджика з гострого перцю і часнику](https://kuhari.com.ua/img/adjika_iz_ostrogo_perca_i_chesnoka-409086.webp)
Аджика з гострого перцю і часнику
Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...
![Копчена риба](https://kuhari.com.ua/img/balik_kopchenii-317871.webp)
Копчена риба
Балик - це частина риби, яку спочатку солять, а потім в'ялять на повітрі. Сама назва перекладається з тюркської мови як "; риба ";. Але зараз цю закуска готується з різних головних інгредієнтів. опис приготування: Я вам розповім, як приготувати балик копчений зі свинини. Для цього вам обов'язк...
![Млинці з медом](https://kuhari.com.ua/img/blinchiki_s_medom-183883.webp)
Млинці з медом
Млинці з медом — ласощі, особливо з ранку. Ви отримаєте заряд бадьорості і натхнення! З ранку млинці з медом зовсім не шкідливі, так як за день ви використовуєте всю їхню енергію! опис приготування: Млинці з медом можна готувати майже без цукру, але дуже добре, якщо вони будуть пористими. У ц...
![BALSAMELLA Італійський білий соус](https://kuhari.com.ua/img/BALSAMELLA_italyanskii_belii_sous-4347.webp)
BALSAMELLA Італійський білий соус
Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...
![Білковий крем з агар-агаром](https://kuhari.com.ua/img/belkovii_krem_s_agar-agarom-634695.webp)
Білковий крем з агар-агаром
Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...
![Грузинський сироп](https://kuhari.com.ua/img/bakmazi-10300.webp)
Грузинський сироп
Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи. опис приготування: Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її ...
![Bražka на пшеницю](https://kuhari.com.ua/img/brajka_na_pshenice-233378.webp)
Bražka на пшеницю
Якщо ви раптом вирішите робити домашній самогон, то кращої основи, ніж бражка на пшениці ви не придумаєте. Тому, раджу запам'ятати рецепт бражки на пшениці і записати в куховарську книгу! опис приготування: Існує багато різних рецептів браги, не тільки на пшеницю. Якщо ви вирішили саме пшеничн...
![Баклажани з грибами, запечені в духовці](https://kuhari.com.ua/img/baklajani_s_gribami_zapechennie_v_duhovke-217750.webp)
Баклажани з грибами, запечені в духовці
Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...
![Млинці на топленому молоці](https://kuhari.com.ua/img/blinchiki_na_toplenom_moloke-184844.webp)
Млинці на топленому молоці
Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...
![Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)](https://kuhari.com.ua/img/agua-de-yamaika_napitok_s_gibiskusom-505663.webp)
Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)
Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...