Рецепт Баклажанові міні-піци

Рецепт Баклажанові міні-піци
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тепер ви зможете порадувати своїх гостей не тільки класичної піцою, але і оригінальним варіантом цієї страви, адже ви дізнаєтеся, як приготувати баклажановие міні-піци, цікавий варіант випічки.

опис приготування:

Баклажанові міні-піци - хороший варіант ситної вечері або закуски на святковий стіл, адже вони ідеально підходять для того, щоб подавати їх порційно. Обов'язково залиште баклажани в підсоленій воді на деякий час, таким чином з них вийде зайва гіркота. Крім того, тут ви можете використовувати будь-який улюблений сорт сиру, від цього смак страви стане тільки краще. Раджу прикрасити піци листям базиліка, так страва виглядає набагато більш святково.

  • баклажани— 600-700 грам
  • помідори— 250-300 грам
  • Цибуля— 50-60 грам
  • часник— 10 грам
  • сир— 100 грам
  • Томатний соус— 130-150 грам
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • орегано сушений— 1 Чайна ложка
  • базилік— 1 пучок
  • сіль— За смаком
Баклажанові міні-піци - фото крок 1 1. Баклажани наріжте великими кільцями, додайте сіль, перемішайте і залийте холодною водою. Залиште на 20 хвилин, придавивши баклажани вантажем.

Баклажанові міні-піци - фото крок 2 2. Відіжміть баклажани від води і викладіть на застелений фольгою деко в один шар. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин. Готові баклажани змастіть оливковою олією і томатним соусом.

Баклажанові міні-піци - фото крок 3 3. Наріжте кубиками сир, помідори, тонкими смужками наріжте цибулю і натріть часник. Додайте орегано і сіль за смаком, оливкова олія і перемішайте.

Баклажанові міні-піци - фото крок 4 4. Викладіть начинку на баклажани і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин. Прикрасьте листям базиліка. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Запечена гарбуз з горіхами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...