Рецепт Грузинський сироп

Рецепт Грузинський сироп
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування фруктово-ягідного сиропу по-грузинськи.

опис приготування:

Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її знімати. Якщо ж, після того, як обсяг скоротився в два рази, сік не знімати з плити, а скорочувати обсяг продукту ще більше, то в кінці можна отримати фруктовий мед.

Готовий бакмазі слід гарненько охолодити, а потім він розливається по банках, або пляшках з щільною кришкою. Зберігається такий десерт в прохолодному темному місці.

З сиропу бакзамі можна робити різні напої круглий рік, досить лише розвести концентрат водою до певної консистенції. Чим густіше бакмазі - тим довше термін його зберігання.


  • фруктів або ягід— — За смаком(сок из любых )
Свіжовичавлений сік (це важливо) доводиться до кипіння, а потім вогонь зменшується і маса уварюється до моменту, поки рідини не стане менше рівно в 2 рази. У процесії варіння слід стежити за піною і час від часу її знімати. Якщо ж, після того, як обсяг скоротився в два рази, сік не знімати з плити, а скорочувати обсяг продукту ще більше, то в кінці можна отримати фруктовий мед.

Готовий бакмазі слід гарненько охолодити, а потім він розливається по банках, або пляшках з щільною кришкою. Зберігається такий десерт в прохолодному темному місці.

З сиропу бакзамі можна робити різні напої круглий рік, досить лише розвести концентрат водою до певної консистенції. Чим густіше бакмазі - тим довше термін його зберігання.


Подібні рецепти

Абрикосовий сироп

Домашній майонез міксером

Найкращий спосіб підняти собі настрій похмурими зимовими днями — відкрити баночку цього сонячного сиропу і приготувати з ним що-небудь смачненьке, наприклад, полити таким сиропом морозиво. опис приготування: що, насправді такий сироп можна приготувати з різних фруктів і ягід, але абрикосовий с...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...