Рецепт Копчена риба

Рецепт Копчена риба
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Балик - це частина риби, яку спочатку солять, а потім в'ялять на повітрі. Сама назва перекладається з тюркської мови як "; риба ";. Але зараз цю закуска готується з різних головних інгредієнтів.

опис приготування:

Я вам розповім, як приготувати балик копчений зі свинини. Для цього вам обов'язково знадобиться коптильня. процес готування, а точніше очікування готового блюда, буде довгим. Спочатку м'ясо буде маринуватися, потім пару годин коптитися, а потім охолоджуватися. але, повірте, це того варто.

  • свиняча вирізка— 1 кілограм
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Чорний мелений перець— 1 Ст. ложка
Копчена риба - фото крок 1 М'ясо помийте і натріть рясно сіллю і перцем. Покладіть його в контейнер з кришкою і приберіть в холодильник мінімум на 12 годин.

Копчена риба - фото крок 2 Через цей час підготуйте коптильню, розігрів її до 110 градусів. Покладіть на неї м'ясо.

Копчена риба - фото крок 3 Готуйте свинину протягом 120 хвилин, перевертаючи періодично.

Копчена риба - фото крок 4 Потім охолодити балик, наріжте і подавайте до столу. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Копчена риба (простий рецепт)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...