Рецепт Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)
Кількість порцій: 16 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій.

опис приготування:

налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ятити на повільному вогні, поки вода не стане темно-червоного кольору, 30 — 45 хвилин.

Додати нарізаний пілонціло в воду з гібіскусом, перемішати до повного розчинення, потім відкласти охолодитися 15 хвилин. після охолодження, процідити теплу рідину в глечик (1 галон) через сито з дрібною сіткою. Вичавіть стільки рідини з пелюсток, скільки зможете, потім видаліть пелюстки. Додати білий цукор, перемішати до повного розчинення, потім додайте досить холодної води, щоб заповнити глечик. Подавати відразу ж або залишити стояти на ніч для кращого смаку.


  • води— 6 склянок
  • сушених пелюсток гібіскуса— 2 склянки
  • паличка кориці— 1 штука
  • меленої гвоздики— 1 щіпка
  • меленого мускатного горіха— 1 щіпка
  • меленого запашного перцю— 1 щіпка
  • дрібно нарізаного пілонціло— 1/2 склянки
  • білого цукру— 11/2 склянки
налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ятити на повільному вогні, поки вода не стане темно-червоного кольору, 30 — 45 хвилин.

Додати нарізаний пілонціло в воду з гібіскусом, перемішати до повного розчинення, потім відкласти охолодитися 15 хвилин. після охолодження, процідити теплу рідину в глечик (1 галон) через сито з дрібною сіткою. Вичавіть стільки рідини з пелюсток, скільки зможете, потім видаліть пелюстки. Додати білий цукор, перемішати до повного розчинення, потім додайте досить холодної води, щоб заповнити глечик. Подавати відразу ж або залишити стояти на ніч для кращого смаку.


Подібні рецепти

Вірменський напій «Maconi»

Пельмені по-китайськи з качкою і печерицями

звичайно, мацоні можна зараз знайти в будь-якому холодильнику з кисломолочними продуктами в магазині. Але так було не завжди, тому розповім, як приготувати вірменський напій "; Мацон" самостійно! опис приготування: Рецепт приготування вірменського напою "; Мацон "; дуже простий, якщо у вас є м...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...