Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани з соусом «болонський»

Баклажани з соусом «болонський»

& Quot; Boloneze" або & Quot; Болоньез" - дуже популярний соус. Найчастіше його додають до спагетті, а основою є фарш. Але є й інші варіації страви, які можна підлаштувати під свої переваги. опис приготування: Якщо ви вегетаріанець або дотримуєтеся пост, то цей спосіб для вас. Оскільки замість...

Білий бульйон

Білий бульйон

білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...

Булочки с повидлом в мультиварке

Булочки с повидлом в мультиварке

Перед вами рецепт приготовления булочек с повидлом в мультиварке. Хто б міг подумати, что даже выпечка в такой чудо-помощнице, як мультиварка, получается невероятной? Удивляйтесь вместе со мной! опис приготування: розповім вам, как приготовить булочки с повидлом в мультиварке, смачні, пышные и...

Бездріжджове солодке тісто

Бездріжджове солодке тісто

Для тих, хто не уявляє свого життя без домашньої випічки, хочу запропонувати дуже цікавий і абсолютно нескладний спосіб, як приготувати бездріжджове солодке тісто. рекомендую спробувати! опис приготування: Відразу хочу звернути увагу на те, що на заміс тесту піде не більше 10 хвилин, однак пер...

Баклажани по-грузинськи

Салат листковий з куркою

Грузинська кухня — це не тільки м'ясо, вино і сири. Тамтешні кулінари чудово готують овочі — і баклажани по-грузинськи тому яскраве свідчення. опис приготування: 1. Баклажани промиваємо та нарізаємо на поздовжні скибочки товщиною не більше сантиметра. Гарненько солимо і залишаємо просочитися с...

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани, смажені кільцями

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Баклажани в горлодері

Баклажани в горлодері

Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...

Булочки з корицею і пахтою

Булочки з корицею і пахтою

Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...

Балик в фользі

Балик в фользі

Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...

Баклажани з болгарським перцем і печерицями

Баклажани з болгарським перцем і печерицями

Рецепт приготування баклажанів з печерицями і болгарським перцем. Блюдо виходить смачним і корисним. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться болгарський перець, баклажан і свіжі шампіньйони. Імбиром можна сміливо замінити часник. баклажани— 2 штуки спеції— 1 За смаком...

Баклажани в пароварці

Баклажани в пароварці

Овочі на пару представляються вам не самої апетитною їжею? дуже даремно, адже для того, щоб дізнатися справжній смак баклажанів, їх потрібно хоч раз приготувати в пароварці! опис приготування: Пароварка не тільки зберігає максимум вітамінів та інших корисних речовин, а також дозволяє готувати ...

Бісквітний пиріг з ягодами

Бісквітний пиріг з ягодами

Легкий в приготуванні пиріг з ягодами. Можна використовувати для цього рецепта сухі ягоди або в оболонці, такі як: смородина червона або чорна, агрус, лохина, чорниця, черешня (без кісточки). опис приготування: Приготуйте тісто. Вимийте і підготуйте ягоди. З'єднайте тісто з ягодами, випікайте ...

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Бручетта з болгарським перцем і сиром фета

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько ...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Борщ з кислим молоком

Борщ з кислим молоком

Уявляю Вашій увазі рецепт приготування холодного борщу з буряка, капусти, кислого молока, лука, моркви і картоплі. опис приготування: Додавши в борщ кисле молоко, ви отримаєте густий вершковий суп, який відмінно Вас наситить і освіжить в жарку погоду. Борщ ми приготуємо на основі варених овочі...

Баклажани із зеленню

Баклажани із зеленню

Дуже смачна річна закуска: баклажани із зеленню. Коли відпочиваємо на дачі, постійно робимо таку. Рецепт дуже простий і скромний, проте закуска виходить — чудова. опис приготування: влітку, на дачних пікніках, баклажани із зеленню — одна з найбільш затребуваних закусок на нашому столі. Здавало...

Бочкові помідори

Бочкові помідори

Солити помідори в бочці — справа нехитра! головне, підібрати підходящий посуд. Якщо немає бочки, то знайдіть емальоване або нержавеющее відро. Отже, засукаєте рукава і вперед! опис приготування: Для засолювання бочкових помідорів добре б мати чисту суху бочку або будь-яку іншу зручну посудину....

Абрикосовий топер

Абрикосовий топер

Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу. опис приготування: абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілог...

Ароматний рибний паштет

Ароматний рибний паштет

Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами. опис приготування: Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник. По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паш...