Рецепт Бочкові помідори

Рецепт Бочкові помідори
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Солити помідори в бочці — справа нехитра! головне, підібрати підходящий посуд. Якщо немає бочки, то знайдіть емальоване або нержавеющее відро. Отже, засукаєте рукава і вперед!

опис приготування:

Для засолювання бочкових помідорів добре б мати чисту суху бочку або будь-яку іншу зручну посудину. А далі все робиться гранично просто, розбереться кожен. розповідаю, як засолити бочкові помідори:

1. чиста хрень, часник і поріжте: перший пластинками, другий — кубиками.

2. На дно бочки розкладіть листя хрону і шар промитих і просушених помідорів.

3. Помідори посипте порізаними часником і кубиками хрону. зверху — листя хрону, смородини, вишні і знову шар помідорів. Цю процедуру повторюйте до тих пір, поки помідори не закінчаться.

4. У гарячій кип'яченій воді розчиніть сіль і цукор, воду остудіть, залийте помідори, наглухо накрийте листям хрону і затисніть гнітом.

через 5-7 днів ваші солоні бочкові помідори будуть готові до вживання. Смачного!

  • помідори— 4,5-5 кілограма
  • хрін (корінь)  — — За смаком
  • часник (головка)  — 1-2 штук
  • смородина (листя)  — 5-7 штук
  • вишня (листя)  — 5-7 штук
  • сіль— 250 грам
  • цукор— 50 грам
  • хрін (листя)  — 10 штук
Для засолювання бочкових помідорів добре б мати чисту суху бочку або будь-яку іншу зручну посудину. А далі все робиться гранично просто, розбереться кожен. розповідаю, як засолити бочкові помідори:

1. чиста хрень, часник і поріжте: перший пластинками, другий — кубиками.

2. На дно бочки розкладіть листя хрону і шар промитих і просушених помідорів.

3. Помідори посипте порізаними часником і кубиками хрону. зверху — листя хрону, смородини, вишні і знову шар помідорів. Цю процедуру повторюйте до тих пір, поки помідори не закінчаться.

4. У гарячій кип'яченій воді розчиніть сіль і цукор, воду остудіть, залийте помідори, наглухо накрийте листям хрону і затисніть гнітом.

через 5-7 днів ваші солоні бочкові помідори будуть готові до вживання. Смачного!

Подібні рецепти

Болгарські помідори на зиму

Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем

Без заготовок на зиму в наш час обійтися важко, адже це найкращий спосіб запастися улюбленими фруктами і овочами на період холодів. І помідори — це, мабуть, найпопулярніша закачування в кожній родині. опис приготування: думаю, знайдеться мало людей, які б не любили заготовки з помідорів, тому ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...