Рецепт Бочкові помідори
Солити помідори в бочці — справа нехитра! головне, підібрати підходящий посуд. Якщо немає бочки, то знайдіть емальоване або нержавеющее відро. Отже, засукаєте рукава і вперед!
опис приготування:
Для засолювання бочкових помідорів добре б мати чисту суху бочку або будь-яку іншу зручну посудину. А далі все робиться гранично просто, розбереться кожен. розповідаю, як засолити бочкові помідори:
1. чиста хрень, часник і поріжте: перший пластинками, другий — кубиками.
2. На дно бочки розкладіть листя хрону і шар промитих і просушених помідорів.
3. Помідори посипте порізаними часником і кубиками хрону. зверху — листя хрону, смородини, вишні і знову шар помідорів. Цю процедуру повторюйте до тих пір, поки помідори не закінчаться.
4. У гарячій кип'яченій воді розчиніть сіль і цукор, воду остудіть, залийте помідори, наглухо накрийте листям хрону і затисніть гнітом.
через 5-7 днів ваші солоні бочкові помідори будуть готові до вживання. Смачного!
- помідори— 4,5-5 кілограма
- хрін (корінь) — — За смаком
- часник (головка) — 1-2 штук
- смородина (листя) — 5-7 штук
- вишня (листя) — 5-7 штук
- сіль— 250 грам
- цукор— 50 грам
- хрін (листя) — 10 штук
1. чиста хрень, часник і поріжте: перший пластинками, другий — кубиками.
2. На дно бочки розкладіть листя хрону і шар промитих і просушених помідорів.
3. Помідори посипте порізаними часником і кубиками хрону. зверху — листя хрону, смородини, вишні і знову шар помідорів. Цю процедуру повторюйте до тих пір, поки помідори не закінчаться.
4. У гарячій кип'яченій воді розчиніть сіль і цукор, воду остудіть, залийте помідори, наглухо накрийте листям хрону і затисніть гнітом.
через 5-7 днів ваші солоні бочкові помідори будуть готові до вживання. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем
Без заготовок на зиму в наш час обійтися важко, адже це найкращий спосіб запастися улюбленими фруктами і овочами на період холодів. І помідори — це, мабуть, найпопулярніша закачування в кожній родині. опис приготування: думаю, знайдеться мало людей, які б не любили заготовки з помідорів, тому ...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...