Рецепт Бручетта з болгарським перцем і сиром фета
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з болгарським перцем, сиром фета і базиліком.
опис приготування:
Нагріти гриль до високої температури ,злегка змастити маслом грати. Розмістити перець на грилі шкірою вниз, накрити і смажити до готовності, поки шкірка не обвуглиться, близько 15 хвилин.
Відразу викласти перці в миску і накрити кришкою, дати постояти 5 хвилин.
Між іншим, використовуючи 1 столову ложку масла, змастити одну сторону кожного скибочки хліба. Викласти на грилі змазаній стороною вниз і смажити приблизно 1 хвилину.
Прибрати перці з миски і зчистити обвуглену шкіру. Розрізати вздовж на смуги. У мисці перемішати перець з залишилася столовою ложкою олії, оцтом, сиром фета і базиліком, приправити сіллю і перцем. Ложкою рівномірно викласти суміш на кожну скибочку підсмаженого хліба і подавати.
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- болгарські перці— 4 штуки(разрезанных пополам вдоль)
- хліба з цільного зерна— 4 скибочки
- бальзамічного оцту— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений перець— — За смаком
Відразу викласти перці в миску і накрити кришкою, дати постояти 5 хвилин.
Між іншим, використовуючи 1 столову ложку масла, змастити одну сторону кожного скибочки хліба. Викласти на грилі змазаній стороною вниз і смажити приблизно 1 хвилину.
Прибрати перці з миски і зчистити обвуглену шкіру. Розрізати вздовж на смуги. У мисці перемішати перець з залишилася столовою ложкою олії, оцтом, сиром фета і базиліком, приправити сіллю і перцем. Ложкою рівномірно викласти суміш на кожну скибочку підсмаженого хліба і подавати.
Подібні рецепти
Запечені спагетті з болгарським перцем і сиром
Рецепт приготування підсмажених скибочок хліба, натертых чесноком, з кедровими горішками, петрушкою і пюре з баранячого гороху, червоної цибулі, оливкового масла і лимонного соку. опис приготування: Хрусткі тости з Нутовая пюре вгамують легкий голод. сільського хліба— 8 скибочок часнику— 4 з...
Бручетта з помідорами чері і базиліком
Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...
Баклажани з болгарським перцем і печерицями
Рецепт приготування баклажанів з печерицями і болгарським перцем. Блюдо виходить смачним і корисним. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться болгарський перець, баклажан і свіжі шампіньйони. Імбиром можна сміливо замінити часник. баклажани— 2 штуки спеції— 1 За смаком...
Баклажани з болгарським перцем на зиму
Зимова заготівля на швидку руку. Рецепт максимально простий, поєднання овочів класичне, в результаті, чудовий овочевий гарнір, який добре зберігатися зиму, підходить до м'яса, рису и картофелю. опис приготування: Вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Пропорції можна трохи змінити на свій смак...
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...