Рецепти womanlife.com.ua

Вірменський квасолевий суп

Вірменський квасолевий суп

Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;). опис приготування: вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створюва...

Баклажани, запечені з часником

Баклажани, запечені з часником

Шукаєте рецепт смачної закуски? Тоді зверніть увагу на баклажани, запечені з часником. Це дуже пікантна і ароматна закуска, яка стане відмінним доповненням до вашого вечері. Це смачно! опис приготування: Прекрасна закуска з баклажанів обов'язково "; приживеться" на вашому столі. Адже її дуже л...

Афганський плов

Афганський плов

Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви. опис приготування: Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тіль...

Млинці тонкі на сироватці

Млинці тонкі на сироватці

Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...

Борщ зі бурякової бадиллям

Шийка в духовці у фользі

Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля. опис приготування: З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ. приготування: Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння...

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

Австрийское печенье « Талеры »

Австрийское печенье « Талеры »

Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Балик свинячий

Балик свинячий

Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...

Баклажани смажені з цибулею і морквою

Баклажани смажені з цибулею і морквою

овочеві гарніри — це завжди безпрограшний варіант. Пропоную звернути увагу на дуже апетитний і вельми простий рецепт баклажанів смажених з цибулею і морквою. опис приготування: 1. Щоб баклажани не гірчить, їх спершу потрібно вимити, нарізати півкільцями (можна кільцями або брусочками) і посипа...

Безалкогольний апельсиновий пунш

Безалкогольний апельсиновий пунш

Удар — алкогольний коктейль, який містить фрукти або фруктовий сік. Я пропоную приготувати безалкогольну версію пуншу на основі апельсинового соку. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний апельсиновий пунш. Якщо використовуєте несолодкі соки, то можна дода...

«багатий» штрудель з лаваша

«багатий» штрудель з лаваша

Любіть штрудель, але не особливо подобається готувати тісто для нього? Тоді вас обов'язково зацікавить цей рецепт: супер-легкий варіант приготування шалено смачного штруделя з лаваша. Просто і смачно! опис приготування: Штрудель - це дуже смачна домашня випічка. але, не всі люблять возитися з ...

Бабка картопляна в горщику

Бабка картопляна в горщику

Ця страва при всій своїй простоті може стати прикрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу — у тому випадку, якщо ви приготуєте картопляну бабку в порційних горщиках! опис приготування: Рецепт приготування бабки картопляної в горщику є одним з найулюбленіших в Білорусі. Ця країна с...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Банановий кекс з родзинками

Банановий кекс з родзинками

Банановий кекс з родзинками — до божевілля проста, але дуже смачна домашня випічка. Прекрасний кекс для недільного сімейного чаювання. опис приготування: Я не люблю хитромудрі рецепти випічки і волію то, що готується просто, але виходить смачно. Ось банановий кекс з родзинками — це блюдо з так...

Баклажановий соус

Баклажановий соус

Пропоную приготувати густий ароматний соус з баклажанів та помідорів з прянощами. Дуже добре підходить для заправки пасти або рису, може служити соусом для піци і цілком замінить кетчуп. опис приготування: Це рецепт в міру гострого, пікантного і дуже смачного соусу. Готовий соус можна додатков...

Біскотті (Біскотті)

Біскотті (Біскотті)

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

Брізоль з риби

Брізоль з риби

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Баклажани запечені в духовці

Баклажани запечені в духовці

Пропоную вам рецепт баклажанів запечених в духовці з фото. Подаються вони з йогуртовим соусом, його рецепт я теж розповім вам. смачно, ситно і корисно опис приготування: Баклажани запечені в духовці я використовую, як закуску. Але для тих, хто хоче схуднути або не любить жирні обіди, баклажани...