Рецепт «багатий» штрудель з лаваша

Рецепт «багатий» штрудель з лаваша
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Любіть штрудель, але не особливо подобається готувати тісто для нього? Тоді вас обов'язково зацікавить цей рецепт: супер-легкий варіант приготування шалено смачного штруделя з лаваша. Просто і смачно!

опис приготування:

Штрудель - це дуже смачна домашня випічка. але, не всі люблять возитися з витяжним тестом або просто не вистачає часу на нього. І ось для таких випадків є ідеальний рецепт приготування штруделя з лаваша. З ним впорається навіть новачок в кулінарній справі. просте, але таке смачне, ароматне і незвичайне частування для всієї родини можна приготувати дуже швидко. Ну, а як приготувати "; багатий" штрудель з лаваша я вам розповів в рецепті і показав на фото. готуємо!

  • тонкий лаваш— 1 штука
  • кислі яблука— 7-8 штук
  • лимон— 1/2 штуки
  • жовток— 1-2 штук
  • Вершкове масло— 100 грам(50 гр — в начинку, 50 гр - для лаваша)
  • Сухарі паніровочні— 50-80 грам
  • горіхи— 100 грам(волоські, мигдаль)
  • Ізюм— 50-100 грам
  • цукор— 3,5 Ст. ложки(3 ст. л - для карамелі, 0,5 ст.л - для посипання)
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
  • кориця мелена— 2 чайних ложки(1 ч.л — для начинки, 1 ç.l. — для посыпки)
  • вода— 1 Ст. ложка
& Quot; Багатий Через кілька хвилин додаємо вершкове масло.

& Quot; Багатий Далі додаємо корицю (1 немає. ложку залишимо для посипання) і родзинки. Поливаємо лимонним соком і тушкуємо хвилин 10.

& Quot; Багатий Підсмажені горіхи необхідно подрібнити за допомогою ножа або качалки і додати їх на сковороду до яблук.

& Quot; Багатий Зверху лаваш посипаємо сухарями і викладаємо начинку, не доходячи до країв.

& Quot; Багатий У невеликому посуді змішуємо 1/2 столової ложки цукру і 1 чайну ложку кориці.

& Quot; Багатий Перекладаємо рулет на деко, застелене пергаментом і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.


Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Штрудель з лаваша з вишнею

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...