Рецепт Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт Боракі (вірменські пельмені)
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі.

опис приготування:

Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині.

приготування:

Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завтовшки близько 2-3 мм і розрізати на прямокутники розміром 5х6 см. Змішати всі інгредієнти для начинки в мисці. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити начинку. дати охолонути. Викласти начинку на прямокутники тесту, загортаючи їх у вигляді циліндриків. Начинка повинна не доходити до країв циліндра на 1 см. Поставити циліндрики в емальовану каструлю відкритою стороною вгору, додати 1-1,5 склянки бульйону, закрити кришкою і готувати на повільному вогні до напівготовності. Розігріти масло в сковороді. дістати Борак, дати стекти бульйону і обсмажити в олії до золотистої скоринки.


  • борошна— 200 грам
  • яйце— 1 штука
  • води— 2 Ст. ложки
  • яловичини— 300 грам(фарш)
  • цибулини— 3 штуки(фарш)
  • чорного меленого перцю— 1 Чайна ложка(фарш)
  • сіль— За смаком(фарш)
  • зелений— 2 Ст. ложки(фарш)
Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині.

приготування:

Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завтовшки близько 2-3 мм і розрізати на прямокутники розміром 5х6 см. Змішати всі інгредієнти для начинки в мисці. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити начинку. дати охолонути. Викласти начинку на прямокутники тесту, загортаючи їх у вигляді циліндриків. Начинка повинна не доходити до країв циліндра на 1 см. Поставити циліндрики в емальовану каструлю відкритою стороною вгору, додати 1-1,5 склянки бульйону, закрити кришкою і готувати на повільному вогні до напівготовності. Розігріти масло в сковороді. дістати Борак, дати стекти бульйону і обсмажити в олії до золотистої скоринки.


Подібні рецепти

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Корейська локшина

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...