Рецепт Смачне абрикосове варення

Рецепт Смачне абрикосове варення
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом.

опис приготування:

Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто згортається в рулет, а краю скріплюються.

Зробіть надрізи по всьому рулету через кожен сантиметр (тільки зверху). Перекладіть його на деко, який був раніше змочений холодною водою. випікайте близько 30 хвилин при 250 З.

Для виготовлення помадки змішайте цукор з Молоком, прогрейте, після чого додається цедра апельсина, олія, шеррі і кришка. борошно розлучається 2 ст.л. води, вливається в кипляче «Молоко» і проваривается до загустіння, після чого цедра виймається. Готовий рулет полийте помадкою.


  • тісто листкове— 300 грам
  • мармелад абрикосовый— 250 грам
  • мигдаль— 100 грам(тертий )
  • жовток яєчний— 1 штука
  • для помадки:цукор— 125 грам
  • Молоко— 250 грам
  • цедра апельсина— 2 Ст. ложки
  • кориця мелена— 1 Чайна ложка
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • шеррі— 125 грам
  • заголовок Бондюель— 2 чайних ложки
Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто згортається в рулет, а краю скріплюються.

Зробіть надрізи по всьому рулету через кожен сантиметр (тільки зверху). Перекладіть його на деко, який був раніше змочений холодною водою. випікайте близько 30 хвилин при 250 З.

Для виготовлення помадки змішайте цукор з Молоком, прогрейте, після чого додається цедра апельсина, олія, шеррі і кришка. борошно розлучається 2 ст.л. води, вливається в кипляче «Молоко» і проваривается до загустіння, після чого цедра виймається. Готовий рулет полийте помадкою.


Подібні рецепти

Абрикосове варення по-азербайджанські

Суп з фаршем і яйцем

Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...