Рецепт Смачне абрикосове варення

Рецепт Смачне абрикосове варення
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом.

опис приготування:

Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто згортається в рулет, а краю скріплюються.

Зробіть надрізи по всьому рулету через кожен сантиметр (тільки зверху). Перекладіть його на деко, який був раніше змочений холодною водою. випікайте близько 30 хвилин при 250 З.

Для виготовлення помадки змішайте цукор з Молоком, прогрейте, після чого додається цедра апельсина, олія, шеррі і кришка. борошно розлучається 2 ст.л. води, вливається в кипляче «Молоко» і проваривается до загустіння, після чого цедра виймається. Готовий рулет полийте помадкою.


  • тісто листкове— 300 грам
  • мармелад абрикосовый— 250 грам
  • мигдаль— 100 грам(тертий )
  • жовток яєчний— 1 штука
  • для помадки:цукор— 125 грам
  • Молоко— 250 грам
  • цедра апельсина— 2 Ст. ложки
  • кориця мелена— 1 Чайна ложка
  • вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • шеррі— 125 грам
  • заголовок Бондюель— 2 чайних ложки
Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто згортається в рулет, а краю скріплюються.

Зробіть надрізи по всьому рулету через кожен сантиметр (тільки зверху). Перекладіть його на деко, який був раніше змочений холодною водою. випікайте близько 30 хвилин при 250 З.

Для виготовлення помадки змішайте цукор з Молоком, прогрейте, після чого додається цедра апельсина, олія, шеррі і кришка. борошно розлучається 2 ст.л. води, вливається в кипляче «Молоко» і проваривается до загустіння, після чого цедра виймається. Готовий рулет полийте помадкою.


Подібні рецепти

Абрикосове варення по-азербайджанські

Салат «стріли Амура»

Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...

Айвове варення з лимоном

Айвове варення з лимоном

Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай ​​або їсти ложкою. опис приготування: У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'яти...

Бананове варення 5-хвилинка

Бананове варення 5-хвилинка

У бананів приголомшливий аромат і відмінний солодкий смак, якщо додати до них кислинку лимона і пікантність імбиру, то ми отримаємо приголомшливе варення, яке, до речі, можна приготувати за пару хвилин. опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами досить незвичайним і вельми простим ре...

Бананове варення з лимоном

Бананове варення з лимоном

При наявності великої кількості бананів, можна приготувати бананове варення з лимоном — воно стане ідеальним дуетом для будь-якої рум'яної солодкої випічки, для оладий, млинців, панкейк і т.д. опис приготування: Неймовірно ароматне бананове варення можна зварити за 15 хвилин. Такий десерт не в...