Рецепт Абрикосове варення по-азербайджанські
Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся!
опис приготування:
Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варення вариться з добірних стиглих абрикосів, які вже стають м'якими і дуже соковитими. Тому варення трохи розповзається і стає схоже на джем. Можу сказати, що абрикосове варення по-азербайджанські моє найулюбленіше і дорогоцінний. які пироги, булочки, бутерброди на сніданок! Засукайте в баночку трохи літа, смачного і ароматного! Успіхів і приємного апетиту!
- Стиглі абрикоси— 1 кілограм
- Свежевыжатый апельсиновый сок— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
- цукор— 1 Склянка
Абрикосы засыпьте сахаром.
Добавьте апельсиновый сок и щепотку соли, дайте абрикосам пустить сок.
проваріть варення 20-30 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Абрикосове варення без закачування
Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...