Рецепт Абрикосове варення по-азербайджанські

Рецепт Абрикосове варення по-азербайджанські
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся!

опис приготування:

Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варення вариться з добірних стиглих абрикосів, які вже стають м'якими і дуже соковитими. Тому варення трохи розповзається і стає схоже на джем. Можу сказати, що абрикосове варення по-азербайджанські моє найулюбленіше і дорогоцінний. які пироги, булочки, бутерброди на сніданок! Засукайте в баночку трохи літа, смачного і ароматного! Успіхів і приємного апетиту!


  • Стиглі абрикоси— 1 кілограм
  • Свежевыжатый апельсиновый сок— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • цукор— 1 Склянка
Абрикосове варення по-азербайджанські - фото крок 1 помийте абрикоси.

Абрикосове варення по-азербайджанські - фото крок 2 Абрикосы засыпьте сахаром.

Абрикосове варення по-азербайджанські - фото крок 3 Добавьте апельсиновый сок и щепотку соли, дайте абрикосам пустить сок.

Абрикосове варення по-азербайджанські - фото крок 4 проваріть варення 20-30 хвилин.

Абрикосове варення по-азербайджанські - фото крок 5 Смачного!

Подібні рецепти

Смачне абрикосове варення

Абрикосове варення без закачування

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...