Рецепт Бабка картопляна в горщику
Ця страва при всій своїй простоті може стати прикрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу — у тому випадку, якщо ви приготуєте картопляну бабку в порційних горщиках!
опис приготування:
Рецепт приготування бабки картопляної в горщику є одним з найулюбленіших в Білорусі. Ця країна славиться своїм картоплею, і готувати "; земляне яблуко" білоруси вміють на славу! картопляна бабка- яскраве тому підтвердження.
дотримувалися просте, селянське, але при цьому смачне до нестями! І, зауважте, недороге, що теж не може на радувати. Може бути, для урочистого банкету воно і не підійде, але святковий сімейний обід від присутності картопляної бабки тільки виграє.
Загалом, я думаю, що дізнавшись, як приготувати бабку картопляну в горщику, ви не раз втечете до цього рецепту. хай щастить!
- Грудинка свиняча— 200 грам(подойдет бекон, сало с мясной прослойкой и т.д., причому як в свіжому, так и в соленом виде)
- Картопля— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- яйце— 1 штука
- борошно— 1-2 Ст. ложок(опціонально)
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Выложить на хорошо разогретую сковороду и жарить до золотистого цвета. Сильно засмажувати не потрібно!
подрібнити цибулю.
И добавить его в сковороду с грудинкой. Перемешать и обжаривать на довольно сильном огне 2-3 хвилини.
Картошку натереть на терке или измельчить в блендере.
Откинуть на сито или дуршлаг и дать стечь лишней жидкости.
Якщо часу мало, то можно слегка отжать картофель руками и добавить в картофельную массу немного муки.
Соединяем картофель с обжаренными грудинкой и луком, додаємо яйце, сіль і перець. добре перемішуємо.
Раскладываем в порционные горшочки.
И запекаем в разогретой до 200С духовке полчаса под крышкой, а потім ще хвилин 10-15 без кришки — чтобы бабка схватилась румяной корочкой.
Подаем непременно со сметаной и свежим холодным молоком!
Подібні рецепти
Булочки бутербродні
бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...
Боби з м'ясом в горщику
Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...
Баклажани, запечені з грибами в горщику
Якщо ви любите ситні, апетитні і нескладні в процесі страви, тоді хочу запропонувати вам взяти на замітку дуже класний варіант, як приготувати баклажани, запечені з грибами в горщику. опис приготування: 1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками баклажани. 2. Викладіть їх на...
Баранина з чорносливом в горщику
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...