Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани смажені з цибулею і морквою

Баклажани смажені з цибулею і морквою

овочеві гарніри — це завжди безпрограшний варіант. Пропоную звернути увагу на дуже апетитний і вельми простий рецепт баклажанів смажених з цибулею і морквою. опис приготування: 1. Щоб баклажани не гірчить, їх спершу потрібно вимити, нарізати півкільцями (можна кільцями або брусочками) і посипа...

Аджика (дуже простий рецепт)

Аджика (дуже простий рецепт)

Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту. опис приготування: Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рец...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...

Брізоль зі свинини

Брізоль зі свинини

сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...

Млинці з цукром

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Приготуємо млинці з цукром - відмінний варіант для швидкого перекусу або хорошого сніданку в колі сім'ї. Млинці з цукром - це смак з дитинства, тому вони завжди бажані. опис приготування: Подавати до столу такі млинці можна просто з молоком або чашкою ароматного чаю, компотами або іншими улюбл...

Абрикосовий сироп

Абрикосовий сироп

Найкращий спосіб підняти собі настрій похмурими зимовими днями — відкрити баночку цього сонячного сиропу і приготувати з ним що-небудь смачненьке, наприклад, полити таким сиропом морозиво. опис приготування: що, насправді такий сироп можна приготувати з різних фруктів і ягід, але абрикосовий с...

Апельсиновий пудинг

Апельсиновий пудинг

Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

У китайській кухні переважають цікаві поєднання, які перетворюють смак самих звичайних овочів, наприклад, баклажанів. подивіться, як приготувати баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи. опис приготування: Дуже смачне поєднання кислинки і солодощі, які надають навіть звичайним баклажанів...

Брокколі і яловичина

Брокколі і яловичина

Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...

Борщ з квашеного буряка

Борщ з квашеного буряка

Рецепт приготування пісного борщу з картоплею, квашеної буряком, морквою, цибулею і гвоздикою. опис приготування: З квашеного буряка виходить дуже смачна заправка для борщу. буряковий розсіл, який також додається в борщ, можна вживати в сирому вигляді. приготування: Щоб приготувати квашену бур...

Баклажани з грибами

Баклажани з грибами

Баклажани з грибами — відмінне поєднання для того, щоб приготувати чудову запіканку на вечерю. До речі, вечерю вийде в італійському стилі! Дуже смачно, ситно і без м'яса. переконайтеся самі! опис приготування: Баклажани з грибами — чудовий союз, Котрий, приправивши помідорами і сиром, стає ще ...

Блинчики из печенки

Блинчики из печенки

Приготовив блинчики из печенки, можно сделать и целый торт. ...

Баклажани і кабачки в мультиварці

Баклажани і кабачки в мультиварці

Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром. опис приготування: легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне б...

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани, смажені кільцями

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Абрикосовий топер

Абрикосовий топер

Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу. опис приготування: абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілог...

Баба romovaya

Баба romovaya

До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...

Баклажани солоні

Баклажани солоні

Хочу поділитися з вами рецептом солоних баклажанів з часником. Рецепт зручний тим, що не потрібно ставити овочі під гніт, потрібно всього лише щільно заповнити баночки, залити розсолом і чекати, поки баклажани будуть готові! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Баклажани соло...

Аджика з морквою і помідорами

Аджика з морквою і помідорами

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...

Білковий заварний крем

Білковий заварний крем

Ви любите солодку випічку, але не можете знайти ідеальний рецепт крему? дивіться, як приготувати білковий заварний крем. Він виходить дуже пишним, повітряним, але густим. Класно підходить для торта. опис приготування: З білками потрібно поводитися дуже дбайливо, тому вам потрібно уважно читати...