Рецепт Баклажани східні
Східно Європейський рецепт приготування закуски з баклажанів.
кількість порцій: 4
- баклажан— 2 штуки(великі)
- сир— 250 грам(тертий)
- мука— 50 грам
- петрушка— 1 штука
- яйце— 6 штук
- сіль— 1 штука
- перець— 1 штука
- хлібні крихти— 50 грам
Солимо з кожного боку і відкладаємо на 10 хвилин.
Промиваємо баклажани від солі і покриваємо борошном.
Обсмажуємо в маслі.
Потім кладемо на серветки просохнути.
начинка: тертий сир + яйце + перець + петрушка.
перемішуємо.
змішайте 3-4 столових ложки борошна з іншими яйцями.
Тепер почнемо заповнювати "; гаманець ";.
Ось так: Кладемо на одну половинку баклажана начинку і запечатує.
Покладіть "; гаманець" в суміш (яйця і борошно).
Посипте гаманці хлібними крихтами.
Обсмажуємо в маслі.
Блюдо готово. Смачного!
Подібні рецепти
Фокачча з оливками і беконом
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...