Аджика (дуже простий рецепт)

Аджика (дуже простий рецепт)
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Навряд чи хтось із нас не пробував грузинські соуси. Особливо вони хороші в національному виконанні до шашлику, SUPU & Quot; Xarco & Quot;. Сьогодні я розповім вам, як приготувати аджику без праці і клопоту.

опис приготування:

Таку аджику коштувати зберігати в темному і прохолодному місці. Рецептів такої закуски маса, цей - один з найпростіших, не вимагає варіння і серйозних витрат за часом. Але варто зазначити, що виходить вона досить пекучою. Вона прекрасно буде поєднуватися з м'ясом або в супах. Можете також додати волоських горіхів, вони будуть дуже до місця.

Смачного!

  • Перець чилі червоний— 1 кілограм
  • Червоний солодкий перець— 500 грам
  • часник— 100 грам
  • Braai— 50 грам
  • петрушка— 50 грам
  • зелень селери— 50 грам
  • оцет— 30 мілілітрів
  • мелений коріандр— 1 Чайна ложка
  • велика сіль— 250 грам
1 Перець чилі подвяльте 3 дня в тіні на підносі.

2 Далі видаліть з чилі плодоніжки, складіть в миску для блендера.

3 Решта овочі та зелень покладіть до чилі і перейдіть блендером до однорідності.

4 Оцет закип'ятіть і остудіть, додайте до овочів.

5 Коріандр подрібніть і додайте до овочів разом з сіллю. Все добре перемішайте і приберіть в холодильник на 2-3 дня, іноді перемішуючи.

6 Готову аджику розкладіть по банках, зверху налийте тонкий шар рослинного масла.

Подібні рецепти

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Пишні млинці без дріжджів

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Аджика з гострого перцю і часнику

Аджика з гострого перцю і часнику

Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...

Аджика з помідорів без часнику

Аджика з помідорів без часнику

Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...