Рецепт Брізоль зі свинини

Рецепт Брізоль зі свинини
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний.

опис приготування:

Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом спецій буквально тане в роті. Якщо у вас вийшли досить великі шматочки відбитого м'яса, можна злегка ускладнити цей досить простий рецепт бризоль зі свининою. Для цього вам знадобиться сир. Натріть його на крупній тертці. І коли бризоль буде обсмажена з двох сторін, покладіть трохи сиру на вже обсмажену сторону і складіть бризоль навпіл. Пару хвилин на сковорідці сир розплавиться і блюдо придбає новий пікантний смак. Смачного!

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • яйця— 2-3 штук
  • борошно— 2-3 Ст. ложок
  • Спеції для м'яса— 0,5 чайних ложки(перець чорний мелений, паприка, мускатний горіх, орегано, каррі)
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Масло для смаження— 100 мілілітрів
Брізоль зі свинини - фото крок 1 Свинячу вирізку нарізаємо поперек волокон на шматочки, товщиною 2-2,5 см.

Брізоль зі свинини - фото крок 2 Кожен шматочок необхідно відбити. Для цього нам знадобиться пакет або харчова плівка. Загортаємо м'ясо в плівку і відбиваємо — нічого не розбризкується і м'ясо не порветься. Тільки не перестарайтеся — вирізка ніжне м'ясо.

Брізоль зі свинини - фото крок 3 тепер кожен відбитий шматочок м'яса треба посолити, поперчити і посипати спеціями.

Брізоль зі свинини - фото крок 4 У мисці збиваємо яйця з дрібкою солі. Можна додати ті ж спеції, що і до м'яса.

Брізоль зі свинини - фото крок 5 Відбите м'ясо паніруємо в борошні, потім мачає в яйця і відправляємо на нагріту з маслом сковорідку.

Брізоль зі свинини - фото крок 6 Смажиться бризоль з вирізки на середньому вогні і дуже швидко. Як тільки з'явилася рум'яна кірочка — перевертаємо на інший бік. ще 2-3 хвилини — і страва готова.

Подібні рецепти

Брізоль з кальмарів

Брізоль (простий рецепт)

Для всіх любителів морепродуктів і особливо кальмарів пропоную ось такий простий, швидкий дуже апетитний варіант їх приготування — ви залишитеся від цієї страви в повному захваті. опис приготування: Французькі кухарі придумали приголомшливий спосіб приготування їжі, при якому ми обсмажуємо про...

Брізоль з риби

Брізоль з риби

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Брізоль куряча

Брізоль куряча

Вашій увазі пропоную простий рецепт брізолі курячої. Якщо раптом хто не знає, бризоль - це особливий вид котлети, великий, м'якої, ситної і соковитою. Спробуйте, смачно до неподобства, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт смачного страви, і я з радістю вам розповім, я...

Балик зі свинини в духовці

Балик зі свинини в духовці

Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід. опис приготування: При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачн...