Рецепти womanlife.com.ua

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Баклажани по-селянськи

Баклажани по-селянськи

Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...

Аджика з перцем і яблуками

Аджика з перцем і яблуками

Щороку роблю безліч заготовок на зиму, в тому числі і кілька видів аджики, адже в нашій родині її обожнюють. Розповім вам про один з рецептів! Це смачна аджика з перцем і яблуками опис приготування: До складу цієї аджики входить безліч інгредієнтів, завдяки чому її смак насичений і різноманітн...

Бекмес з кавуна

Бекмес з кавуна

З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...

Бородинський хліб в хлібопічці

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Хочу розповісти, як зробити бородинський хліб в хлібопічці. Усе, хто люблять цей хліб, знають, як важливо дотримуватися пропорції, інакше коріандр дасть неприємну гіркоту. Щоб такого не було, ось рецепт! опис приготування: Цей простий рецепт бородінського хліба в хлібопічці вам повинен сподоба...

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Рецепт приготування бельгійських вафель з гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. упаковка сухих дріжджів— 1 штука(2...

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику

Білий соус до шашлику замінить вам звичайний кетчуп і майонез. Батьківщиною цього соусу є Америка, де барбекю роблять мало не кожен день. Саме до цієї страви і подають такий білий соус. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати білий соус до шашлику, то прочитайте цей рецепт....

Млинцевий торт з вершковим кремом

Млинцевий торт з вершковим кремом

Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...

Британські ягідні Сконе

Британські ягідні Сконе

Сконе по-англійськи - відмінний варіант. Цей вид випічки прекрасно підходить для традиційних чаювань. Однак Сконе будуть вельми смачні і з кавою. дивіться, як приготувати британські ягідні Сконе. опис приготування: Привабливість таких булочок полягає в тому, що з'їдаються вони одним разом. Бри...

Баклажани на вугіллі

Баклажани на вугіллі

У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...

Баранина в арабському стилі

Баранина в арабському стилі

Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...

Банановий фостер

Банановий фостер

Не лякайтеся назви! банановий фостер — це досить простий у приготуванні десерт, який робиться з бананои з додаванням цукру і рому. Американське популярне солодка страва. опис приготування: Рецепт бананового Фостера відбувається зі штату Луїзіана (США). Там цей десерт — щось на зразок традиційн...

Badagi

Badagi

Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...

Млинцева запіканка з куркою

Млинцева запіканка з куркою

Якщо у вас до сніданку або до вечері намічаються млинці, то обов'язково приготуйте цю просту запіканку з фаршированими млинцями! Дуже смачно, ситно і, звичайно, апетитно! опис приготування: Млинці можете спекти з будь-якого сімейним рецептом, у мене класичні — на молоці. Вони повинні бути не с...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...

Баранячі реберця з овочами

Баранячі реберця з овочами

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...