Рецепт Британські ягідні Сконе

Рецепт Британські ягідні Сконе
Кількість порцій: 16 Час приготування: 20 хв.
Сконе по-англійськи - відмінний варіант. Цей вид випічки прекрасно підходить для традиційних чаювань. Однак Сконе будуть вельми смачні і з кавою. дивіться, як приготувати британські ягідні Сконе.

опис приготування:

Привабливість таких булочок полягає в тому, що з'їдаються вони одним разом. Британська випічка шотландського походження в деяких англійських графствах іменується як Скоа. Урізноманітнити такий десерт можна горіхами, насінням, сезонними ягодами, родзинками. А якщо виключити з рецепта цукор і додати більше солі, то Сконе можна заправити оливками або сиром.

  • розпушувач— 3 чайних ложки
  • Вершкове масло— 200 грам
  • вершки жирні— 1 Склянка
  • молоко— 1/4 склянки
  • яйце— 1 штука
  • ванілін— 1 Чайна ложка
  • Полуничний джем— 2  Ст. ложки
  • Полуничне варення— 2  Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
Британські ягідні Сконе - фото крок 1 1. змішайте борошно, розпушувач, цукор, олія, ванілін і сіль. Замісити розсипчаста тісто.

Британські ягідні Сконе - фото крок 2 2. В окремій ємності змішайте вершки, молоко, яйце і ванілін. Додайте полуничний джем і краплю барвника. Перемішайте в однорідну суміш.

Британські ягідні Сконе - фото крок 3 3. Залийте вершкову суміш в тісто.

Британські ягідні Сконе - фото крок 4 4. Додайте подрібнену полуницю і чорницю. Перемішайте суміш рівномірно.

Британські ягідні Сконе - фото крок 5 5. Сформуйте з тіста пласт і поріжте на частини у формі трикутника.

Британські ягідні Сконе - фото крок 6 6. Випікайте десерт протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Манник «Зебра»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...