Рецепт Британські ягідні Сконе
Сконе по-англійськи - відмінний варіант. Цей вид випічки прекрасно підходить для традиційних чаювань. Однак Сконе будуть вельми смачні і з кавою. дивіться, як приготувати британські ягідні Сконе.
опис приготування:
Привабливість таких булочок полягає в тому, що з'їдаються вони одним разом. Британська випічка шотландського походження в деяких англійських графствах іменується як Скоа. Урізноманітнити такий десерт можна горіхами, насінням, сезонними ягодами, родзинками. А якщо виключити з рецепта цукор і додати більше солі, то Сконе можна заправити оливками або сиром.
- розпушувач— 3 чайних ложки
- Вершкове масло— 200 грам
- вершки жирні— 1 Склянка
- молоко— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука
- ванілін— 1 Чайна ложка
- Полуничний джем— 2 Ст. ложки
- Полуничне варення— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
2. В окремій ємності змішайте вершки, молоко, яйце і ванілін. Додайте полуничний джем і краплю барвника. Перемішайте в однорідну суміш.
3. Залийте вершкову суміш в тісто.
4. Додайте подрібнену полуницю і чорницю. Перемішайте суміш рівномірно.
5. Сформуйте з тіста пласт і поріжте на частини у формі трикутника.
6. Випікайте десерт протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Подібні рецепти
Манник «Зебра»
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...