Рецепт Баклажани в аджику
Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці!
опис приготування:
Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказі напевно назвуть якось інакше. Але на Кубані аджикою називають саме такий соус.
Баклажани в аджику, рецепт який я представила нижче, можна закочувати в банки на зиму, а можна подавати до столу негайно. Так що — пробуйте Можливо, відкриєте для себе ще один хороший варіант заготовки.
- баклажани— 3 штуки
- перець гострий— 100 грам
- Перець болгарський— 70 грам
- помідор— 3 штуки(середніх)
- зелень— 100 грам(Braai, петрушка, базилік,кріп)
- часник— 8 зубчиків
- Хміль-сунелі— 1 За смаком(суха приправа)
- сіль— 1 За смаком
У цей час приготувати аджику. Помідори обдати окропом і очистити від шкірки.
Чистим, крупно ріжемо перці.
моєму, сушарка, крупно ріжемо зелень.
За допомогою блендера подрібніть всі інгредієнти рецепту, крім баклажан. спробуй, якщо треба додайте спецій. Аджика готова.
поріжте баклажани, змішайте з аджикою. власне, сніданок готовий — тепер її можна або подавати до столу, або закочувати в банки і відправляти на зберігання.
Подібні рецепти
Мідії Казино
дотримуючись рецептури, баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах порадують навіть вимогливих гурманів своїм кисло-солодким і злегка гоструватим смаком. Дуже рекомендую в якості закуски. опис приготування: Відмінна закуска для тих, хто любить відкривати соління до смаженої картоплі або м'яс...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...