Рецепт Брускетта з зеленим горошком і креветками
Брускетта з зеленим горошком і креветками — дуже смачна і вишукана італійська закуска.
опис приготування:
Я обожнюю брускетти, а Брускетта з зеленим горошком і тигровими креветками — одна з моїх фірмових. Горошок дуже добре поєднується з креветками, плюс дуже добре тут відчувається часник. Готується Брускетта з зеленим горошком і креветками, як ви бачите з мого рецепту, дуже просто, а виглядає вона куди святковіше і цікавіше звичайних бутербродів.
- Тигрові креветки— 12 штук
- Сир фета— 100 грам
- Заморожений зелений горошок— 150 грам
- лимон— 1/2 штуки
- часник— 3 зубчики
- скибочки багета— 6 скибочок
- сіль, чорний перець, оливкова олія— — За смаком
У блендері до однорідності подрібнюємо відварений горошок, fetu i 1 зубчик часнику. Додаємо ложку оливкової олії, сіль, перець, ложку лимонного соку і ще раз перемішуємо.
Очищені від панцира і кишкової вени тигрові креветки обсмажити на оливковій олії протягом 2-3 хвилин з кожного боку разом з одним зубчиком часнику і цедрою половини лимона.
Багет обсмажуємо в тостері або на сухій сковороді, відразу ж натираємо одним зубчиком часнику. Наверх викладаємо пасту з зеленого горошку і тигрові креветки. Подаємо до столу відразу ж. Брускетта готова!
Подібні рецепти
Салат з морською капустою і зеленим горошком
У мене для вас є цікавий рецепт булочок. Я б навіть сказала, ледачих булочок, але дуже смачних! Отже, дивіться детальний рецепт, читайте і дізнаєтеся, як приготувати булочки з бринзою і горошком! опис приготування: У мене вийшло 10 смачних булочок, але наповнювала я формочки щедро. Враховуйте ...
Брускетта (найпростіший рецепт)
Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...
Брускетта
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...
Брускетта з печеним гарбузом і фетою
Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...