Рецепт Бенедикт з лососем
Бенедикт с лососем – это не только изысканный завтрак, але і ресторанне блюдо. підсмажена булочка, яйце пашот і голландський соус - ідеально!
опис приготування:
Яйця Бенедикт люблять і знають у всьому світі. Готують цю страву з беконом, шинкою і іншими інгредієнтами. Незмінним залишається булочка, яйце пашот і, звичайно ж, смачний голландський соус. Мені подобається ця страва в будь-якій інтерпретації, але сьогодні вирішила поделітья рецептом, як приготувати яйця Бенедикт з лососем. Все дуже просто, трохи навичок, терпіння і чудо-сніданок готовий. Якщо у вас не виходить приготувати яйця Бенедикт традиційним способом, спробуйте зробити мішок з харчової плівки і таким чином зварити яйце. Так яйця не втратять форму, а жовток залишиться рідким. В оригінальному рецепті бажано додавати салат або шпинат, але у мене не виявилося такої зелені під рукою, замінила кільцями зеленої цибулі. Смачного!
- Куряче яйце— 4 штуки(2 шт. для пашот і 2 жовтка для соусу)
- печиво— 2 штуки
- Вершкове масло— 100 грам
- лосось слабосоленої— 80 грам
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- вино біле— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
- Чорний перець— 1 щіпка
- крохмаль— 1 щіпка
- сир— 40 грам
Розтопити вершкове масло. булочки розріжте, змастіть маслом і обсмажте на сковороді до золотистого кольору, буквально 30 секунд.
Щоб зварити яйце пашот, поставте воду, додайте трохи оцту або лимонного соку. кислота потрібна, щоб білок швидко схопився. Яйце акуратно вбийте в миску, щоб жовток НЕ розтікся.
У воду одним рухом влийте яйце. варіть 2-3 хвилини, потім виберіть яйце шумівкою.
Повернемося до соусу. Коли жовтки трохи загустеют, додайте до них вино, крохмаль, вершкове масло, постійно помішуючи, варіть до загустіння. соус готовий.
Сир натріть на тертці. В ідеалі потрібен чеддер, але я взяла гауду, він теж відмінно плавитися, і у нього яскраво виражений смак.
Почнемо збирати наше блюдо. На булочку укладіть сир і лосось тонкими скибочками.
Зверху покладіть яйце, полийте соусом м посипте зеленню. Відразу ж подавайте до столу.
Подібні рецепти
Яйця «Бенедикт» під соусом «Голландез»
Поєднання перерахованих інгредієнтів часто зустрічаються в салатах. А якщо такий салат використовувати як начинку для млинчиків? Це дуже смачно і яскраво! опис приготування: До лососевим відносяться кілька видів риби — сьомга, форель, горбуші. Тому можна використовувати будь-яку консервовану р...
Млинці з лососем та сиром
Такі млинці з лососем та сиром — справжній делікатес. Цю страву можна робити на свято будь-якого рангу! опис приготування: Млинці з лососем та сиром можна робити практично без цукру, чайної ложечки буде досить! Борошно в тісто додайте поступово, щоб не було грудочок, найкраще скористатися бле...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...