Рецепт Білий соус до шашлику
Білий соус до шашлику замінить вам звичайний кетчуп і майонез. Батьківщиною цього соусу є Америка, де барбекю роблять мало не кожен день. Саме до цієї страви і подають такий білий соус.
опис приготування:
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати білий соус до шашлику, то прочитайте цей рецепт. Такий багатокомпонентний соус здивує будь-якого гостя. Він ідеально підходить для шашликів і барбекю, і навіть просто запеченого або обсмаженого на сковорідці м'яса.
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- Вино біле сухе— 115 мілілітрів
- майонез— 230 грам
- оцет яблучний— 60 мілілітрів
- сік лимонний— 2 Ст. ложки
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- цукор— 1 Ст. ложка
- гострий кетчуп— 1/2 чайних ложки
- сіль морська— 1 Чайна ложка
- Чорний перець— 1 Чайна ложка
Поставте сотейник або каструльку на плиту і включіть невеликий вогонь. Покладіть в посуд вершкове масло і розтопіть його.
До розтопленого масла додайте цибульний-часникове пюре і млоїте кілька хвилин на мінімальному вогні, постійно помішуючи лопаткою. Влийте вино і перемішайте. Варіть три хвилини, щоб алкоголь випарувався.
Зніміть соус з плити і трохи остудіть. Перелийте його в миску і додайте майонез. Розмішайте інгредієнти до повної однорідності.
Знову перелийте все в чашу блендера і додайте оцет, лимонний сік, гірчицю, цукор, гострий кетчуп, сіль і перець. збивайте півхвилини, перелийте соус в ємність, в якій будете подавати його на стіл і поставте перед подачею в холодильник на пару годин, щоб він охолов.
Подібні рецепти
Помідори по-Ризького
Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...
Білий амур в духовці
Білий амур в духовці з овочами — смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл. Ця страва відноситься до середземноморської кухні, але готується дуже просто. опис приготування: У цій рибі містяться жири, білки і маса корисних вітамінів, які потрібні нашому...
Білий бульйон
білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...
Білий хліб на молодий заквасці
хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...
«білий» салат з курячою грудкою
Є безліч варіантів приготування подібного салату. Він може бути як легким вегетаріанським, так і ситним м'ясним блюдом. У приготуванні нашого салату використовується куряча грудка. кількість порцій: 6 крем— 2 Ст. ложки куряча грудка— 1 штука(середня) сіль і перець— 1 щіпка(за смаком) цибуля ріп...