Рецепт Білий соус до шашлику

Рецепт Білий соус до шашлику
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Білий соус до шашлику замінить вам звичайний кетчуп і майонез. Батьківщиною цього соусу є Америка, де барбекю роблять мало не кожен день. Саме до цієї страви і подають такий білий соус.

опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати білий соус до шашлику, то прочитайте цей рецепт. Такий багатокомпонентний соус здивує будь-якого гостя. Він ідеально підходить для шашликів і барбекю, і навіть просто запеченого або обсмаженого на сковорідці м'яса.

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • Вино біле сухе— 115 мілілітрів
  • майонез— 230 грам
  • оцет яблучний— 60 мілілітрів
  • сік лимонний— 2 Ст. ложки
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • гострий кетчуп— 1/2 чайних ложки
  • сіль морська— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— 1 Чайна ложка
Білий соус до шашлику - фото крок 1 Очистіть цибулю і часник. Наріжте цибулю на довільні шматки і покладіть разом з зубчиками часнику в чашу блендера. Збийте в однорідне пюре. Також можна це зробити за допомогою м'ясорубки.

Білий соус до шашлику - фото крок 2 Поставте сотейник або каструльку на плиту і включіть невеликий вогонь. Покладіть в посуд вершкове масло і розтопіть його.

Білий соус до шашлику - фото крок 3 До розтопленого масла додайте цибульний-часникове пюре і млоїте кілька хвилин на мінімальному вогні, постійно помішуючи лопаткою. Влийте вино і перемішайте. Варіть три хвилини, щоб алкоголь випарувався.

Білий соус до шашлику - фото крок 4 Зніміть соус з плити і трохи остудіть. Перелийте його в миску і додайте майонез. Розмішайте інгредієнти до повної однорідності.

Білий соус до шашлику - фото крок 5 Знову перелийте все в чашу блендера і додайте оцет, лимонний сік, гірчицю, цукор, гострий кетчуп, сіль і перець. збивайте півхвилини, перелийте соус в ємність, в якій будете подавати його на стіл і поставте перед подачею в холодильник на пару годин, щоб він охолов.

Подібні рецепти

BALSAMELLA Італійський білий соус

Помідори по-Ризького

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Білий амур в духовці

Білий амур в духовці

Білий амур в духовці з овочами — смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл. Ця страва відноситься до середземноморської кухні, але готується дуже просто. опис приготування: У цій рибі містяться жири, білки і маса корисних вітамінів, які потрібні нашому...

Білий бульйон

Білий бульйон

білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...

«білий» салат з курячою грудкою

«білий» салат з курячою грудкою

Є безліч варіантів приготування подібного салату. Він може бути як легким вегетаріанським, так і ситним м'ясним блюдом. У приготуванні нашого салату використовується куряча грудка. кількість порцій: 6 крем— 2 Ст. ложки куряча грудка— 1 штука(середня) сіль і перець— 1 щіпка(за смаком) цибуля ріп...