Рецепт Баранина в арабському стилі
Рецепт приготування баранини в арабському стилі
кількість порцій: 6
- м'якоті баранини— 1,5 кілограма
- чорносливу— 200 грам
- міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів
- цибулина— 1 штука
- пучок петрушки— 1 штука
- пучок кінзи— 1 штука
- приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка
- меленого імбиру— 0,5 чайних ложки
- меленої кориці— 0,5 чайних ложки
і залити гарячим чаєм. Настояти протягом години.
баранину помити, нарізати шматочками товщиною 3-4 см. цибулю почистити, нарізати
півкільцями. зелень вимити, нашаткувати.
Сильно нагріти сковороду, баранину швидко
обсмажити з усіх боків, з кожного боку
по 3 хв. перекласти
м'ясо в каструлю.
У сковороду, де смажилася баранина.
викласти нарізану цибулю. Додати
2 ст. л настою від чорносливу
готувати 2 хв.
Покласти в каструлю з м'ясом, разом з рідиною, тушковану цибулю. Додати зелень, імбир, корицю і приправу до м'ясних страв.
Прикрити кришкою і готувати на середньому
вогні 1 немає.
Чорнослив пересипати в друшляк, а настій перелити в каструлю з м'ясом.
Готувати без кришки, іноді помішуючи, на сильному вогні ще пів години.
Забрати каструлю з вогню. Вкинуть
чорнослив, перемішати, закрити
кришкою і залишити на 15 хв.
Подібні рецепти
Вітамінний напій у стилі «Мохіто»
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...