Рецепт Баклажани на зиму «вогник»

Рецепт Баклажани на зиму «вогник»
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо.

опис приготування:

Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вказано приблизно, в процесі смаження може піти більше або менше масла. Кількість гострого перцю корегуйте на свій смак. З даної кількості інгредієнтів виходить 3 банки по 500 мл.

  • баклажани— 1,5 кілограма
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • помідори— 300 грам
  • перець гострий— 2 штуки
  • часник— 7-10 зубчиків
  • сіль— 1  чайних ложок(з гіркою)
  • цукор— 2-3 чайних ложок
  • оцет 6%  — 50 мілілітрів
  • Олія соняшникова— 80 мілілітрів
Баклажани на зиму Підготуйте інгредієнти.

Баклажани на зиму Баклажани ріжемо кружальцями і обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін.

Баклажани на зиму Перець і помідори ріжемо крупно і пропускаємо через м'ясорубку.

Баклажани на зиму Пропускаємо через м'ясорубку гострий перець і часник.

Баклажани на зиму До перемолотим овочів додаємо сіль, цукор і оцет. перемішуємо.

Баклажани на зиму наповнюємо банки, чергуючи смажені баклажани і гостру заправку.

Баклажани на зиму На дно каструлі кладемо х.б. рушник. Зверху ставимо банки. У каструлю наливаємо воду і відправляємо на вогонь. Після закипання води пастеризуємо 10-15 хвилин. потім, закочує стерильними кришками.

Баклажани на зиму Баклажани "; Вогник" готові. Зберігаємо в прохолодному місці.

Подібні рецепти

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани по-грецьки на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Баклажани консервовані на зиму

Баклажани консервовані на зиму

Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Баклажани на зиму з помідорами

Баклажани на зиму з помідорами

Для всіх любителів смачних і корисних страв з овочів, така заготовка, як баклажани на зиму з помідорами в домашніх умовах, вже точно стане в нагоді! Візьміть на замітку, і не пошкодуєте, так смачно! опис приготування: як вид, то, як зробити баклажани на зиму з помідорами, вас більше може не ту...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...