Рецепт Бельгійські вафлі з чорничним соусом
Рецепт приготування бельгійських вафель з гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом.
- упаковка сухих дріжджів— 1 штука(2 1/2 чайної ложки)
- цукру— 3 Ст. ложки
- яйця— 2 штуки(великих)
- соди— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- масло в спреї для вафельниці— За смаком
- кориці— 1 Чайна ложка
- банан— 3 штуки
- вода— За смаком(чорничний соус)
- кукурудзяного крохмалю— 1 Чайна ложка(чорничний соус)
2. Додати молоко, вершкове масло, борошно, а потім збити до однорідної маси. Накрити миску поліетиленовою плівкою і дати піднятися в ніч при кімнатній температурі (для злегка кислуватий вафель) або в холодильнику (для солодких вафель).
3. Вранці розігріти духовку до 93 градусів і розмістити 6 тарілок на деку. розігріти вафельницю. Додати яйця, соду, сіль і ванільний екстракт в тісто, збити до однорідної маси.
4. Скропити вафельницу маслом в спреї. вилити 3/4-1 чашку тесту на гарячу вафельницу.
5. смажити, поки вафля добре не підрум'яниться, від 4 до 5 хвилин. Викласти готову вафлю на тарілку на деку в духовку. Повторити з рештою тестом.
6. Між іншим, в невеликій мисці змішати залишилися 2 столові ложки цукру і корицю. Нагріти чорницю в каструлі на середньому вогні. Додати цукор, трохи води і кукурудзяний крохмаль. готувати, час від часу помішуючи, поки соус не загусне. Це займає менше 10 хвилин.
7. Полити вафлі чорничним соусом і подавати з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом.
Подібні рецепти
Бельгійські вафлі
Рецепт приготування вафель з бананами, горіхами, кленовим сиропом, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці вафлі за смаком нагадують банановий хліб, тому безсумнівно припадуть до душі любителям цих ласощів. Більш того, рецепт цих вафель є вегетаріанським. Відмінне блюдо на снідан...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...