Рецепт Аджика з перцем і яблуками

Рецепт Аджика з перцем і яблуками
Кількість порцій: 14 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Щороку роблю безліч заготовок на зиму, в тому числі і кілька видів аджики, адже в нашій родині її обожнюють. Розповім вам про один з рецептів! Це смачна аджика з перцем і яблуками

опис приготування:

До складу цієї аджики входить безліч інгредієнтів, завдяки чому її смак насичений і різноманітний. Ви можете приготувати строго за цим рецептом або з доповненнями, наприклад, в одну баночку додати більше перцю і часнику, а в іншу більше моркви та яблук. Вийде гостра і солодка аджика.

  • помідори— 1,8 кілограма(вершки)
  • Червоний перець— 450 грам
  • морква— 2 штуки
  • яблука зелені— 450 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Гострий перець— 1 штука
  • Чорний перець горошком— 15 штук
  • Лавровий лист— 7 штук
  • часник— 7 зубчиків
  • Оливкова олія— 0,5 склянки
  • оцет— 1/4 склянки
  • мед— 1/3 склянки
  • сіль— 2 Ст. ложки
1 Підготуйте овочі: вимийте і очистіть.

2 вибирайте щільні, м'ясисті томати. Розріжте кожен на 4 частини і видаліть плодоніжки, викладіть їх в комбайн.

3 Подрібніть томати і викладіть їх у велику каструлю. Подрібніть яблука та моркву, цибуля і часник, перекладіть їх в комбайн і перетворите в пюре, додайте до томатів.

4 Перець нарубати великими шматочками і подрібніть в комбайні.

5 Перекладіть перець в каструлю до решти інгредієнтів, перемішайте. Додайте перець горошком і лавровий лист, поставте каструлю на вогонь.

6 Після закипання варіть масу 1 час, влийте рослинне масло, оцет, мідь, додайте сіль і варіть ще 20 хвилин.

7 Розлийте аджику по банках і приберіть на зберігання. Рекомендую перед подачею на стіл охолодити аджику, так смачніше.

Подібні рецепти

Аджика без закачування

Аджика з морквою і перцем

Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...

Аджика з помідорів без часнику

Аджика з помідорів без часнику

Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...

Аджика з гострого перцю і часнику

Аджика з гострого перцю і часнику

Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...