Рецепти womanlife.com.ua

Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)

Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)

Закуски з млинців завжди виглядають дуже святково і красиво, тому хочу розповісти, як приготувати млинцеву закуску (смачну і оригінальну). Млинці виходять різнокольоровими, яскравими і смачними. опис приготування: Величезний плюс млинцевих закусок в тому, що начинку для них можна кожен раз роб...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Баклажани з м`ясом і овочами

Баклажани з м`ясом і овочами

Смачну і поживну страву з овочів і м'ясного фаршу. У сезон баклажан рекомендую неодмінно спробувати! Що може бути краще свіжих овочів, тушкованих з м'ясом? опис приготування: Дуже смачне блюдо для любителів баклажан — відмінна ідея для ситного обіду або вечері. Овочі з фаршем — дивовижне поєдн...

Баклажани з картоплею

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Ще один рецептів висококалорійних, але дуже смачних баклажанів з картоплею. Тут ще й м'ясо присутній, так що вегетаріанцям краще не заглядати. А ось м'ясоїдам і любителям ситно поїсти — воно! опис приготування: Для мене велика перевага цього рецепта полягає в тому, що все можна приготувати на ...

Білкова глазурь на кулич

Білкова глазурь на кулич

Если вы печете сами куличи на праздник Великой Пасхи, то этот рецепт это просто для вас находка. Приготовить белковую глазурь на кулич на самом деле очень просто, спробуйте самі. опис приготування: Как приготовить белковую глазурь на кулич? Дуже просто! Главное глазурь довзбивать, чтобы белки ...

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...

Бараняча котлета на кісточці

Бараняча котлета на кісточці

Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Млинцевий пиріг

Млинцевий пиріг

Хочете подати до чаю щось солоденьке, але не знаю,, що приготувати на швидку руку? Тоді пропоную відмінну ідею — рецепт млинцевого пирога з апетитним кремом. Дуже смачно і просто. опис приготування: Хочу відмітити, що цей млинцевий пиріг в домашніх умовах може бути зроблений і з будь-яким інши...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Біляші з м'ясом

Біляші з м'ясом

Біляші дуже люблять дорослі і діти. Купувати їх в лотках не раджу, а ось приготувати вдома - відмінна думка. Це нескладно і дуже смачно. Іноді ці ласощі можна їсти навіть тим, хто дотримує фігуру. опис приготування: Біляші з м'ясом — обсмажені до рум'яної скоринки смачні пиріжки з м'ясним фарш...

Баклажани із бринзою

Баклажани із бринзою

У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...

Млинці з цукром

Млинці з цукром

Приготуємо млинці з цукром - відмінний варіант для швидкого перекусу або хорошого сніданку в колі сім'ї. Млинці з цукром - це смак з дитинства, тому вони завжди бажані. опис приготування: Подавати до столу такі млинці можна просто з молоком або чашкою ароматного чаю, компотами або іншими улюбл...

Баранина в арабському стилі

Баранина в арабському стилі

Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...

Блинчики с творогом в мультиварке

Блинчики с творогом в мультиварке

А вы пробовали готовить блинчики с творогом в мультиварке? Між іншим, дуже зручний спосіб! Времени занимает также, как при готовке на плите, але виходить дуже смачно, ситно і поживно! опис приготування: Перед вами — классический рецепт приготовления блинчиков с творогом в мультиварке. смажьте ...

Австралійські смажені курячі крильця

Австралійські смажені курячі крильця

Рецепт приготування австралійських смажених курячих крилець. Спробуйте самі і почастуєте ваших близьких. опис приготування: Найсмачніші курячі крильця! Спочатку з потрібно замаринувати в соєвому і устричному соусах, потім обваляти в борошні і обсмажити. Давайте готувати разом! курячих криле...

Брошет з курки

Брошет з курки

брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...

Біла риба з томатним соусом

Біла риба з томатним соусом

Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...

Будино

Будино

Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...