Рецепт Брошет з курки
брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі.
опис приготування:
Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця страва давно стало популярним не тільки на кухнях громадського харчування, його із задоволенням готують і вдома. Спробуйте зробити такий брошет з курки на дерев'яних шпажках будинку на сковороді. гарантую, що жоден гість не залишиться байдужим.
- Курячі грудки— 2-3 штук
- Соєвий соус— За смаком(для маринування м'яса)
- спеції— За смаком
- Овочі та зелень— За смаком(будь-які на ваш смак)
- кунжут— За смаком
2. намагайтеся, щоб м'ясо було щільно притиснуті шматок до шматка. Тим часом в соєвий соус додайте спеції.
3. Залийте маринадом м'ясо, залиште його постояти півгодини-годину, щоб філе як слід промаринувалося.
4. Потім я посипала курочку кунжутом і обсмажити на сковороді до рум'яного кольору з усіх боків. Для смаження використовувала рослинне масло. Якщо готуєте на багатті — ще простіше, вам потрібно просто просмажити брошет так само, як і звичайний шашлик. Але в такому випадку шампура повинні бути сталевими, дерев'яні шпажки підходять тільки для домашнього використання.
5. Поки смажилося м'ясо, я нарізала листя салату, зелень, перець болгарський і помідори. Зробила з овочів і зелені таку "; подушку ";, на яку буду викладати готовий брошет з курки.
6. Ось так святково виглядав мій брошет з курки. Я готувала його на урочистості з нагоди ювілею сестри.
Подібні рецепти
Швидкий яблучний рулет з брусницею
Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте! опис приготування: Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страв...
Бешбармак з курки в мультиварці
Якщо готувати бешбармак як і належить — Казань, це займе кілька годин, тому я пропоную зекономити час і зробити бешбармак з курки в мультиварці, це блюдо вийде не менш смачне. опис приготування: Коли потрібно швидко зробити смачну вечерю для всієї родини, то сучасна техніка приходить до нас на...
Борщ з курки
Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...