Рецепт Бараняча котлета на кісточці

Рецепт Бараняча котлета на кісточці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 13 г. 0 хв.
Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього.

опис приготування:

На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. Ми зробимо маринад з натурального йогурту. І запаху баранини, який багато хто не люблять, зовсім не відчува¹те в страві. Спеції додадуть цікаві смакові нотки. Вийде соковите і пряне м'ясо. Смачного!

  • Котлети баранячі на кісточці— 4 штуки
  • йогурт натуральний— 400 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Лимон або вапно— 1 штука
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • мед рідкий— 2 чайних ложки
  • Перець чилі в маслі— 2 чайних ложки
  • м'ята сущёная— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Бараняча котлета на кісточці - фото крок 1 Лайм або лимон добре помийте і натріть його цедру.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 2 З половини цитрусового вичавіть сік.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 3 Для маринаду змішайте йогурт з цедрою, соком, нарізаним перцем чилі, меленим перцем, медом, м'ятою, зирой. Також почистіть і подрібніть цибулю. Додайте його в маринад.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 4 М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 5 Залийте баранину маринадом і залиште в холодильнику на 12 годин.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 6 Після цього розігрійте сковороду гриль з маслом. Покладіть на неї м'ясо.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 7 Смажте блюдо з двох сторін до рум'яної скоринки. Смачного!

Подібні рецепти

Бараняча нога, запечена в тісті

Кекс з сиром і зеленню

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Баранячі котлети на кісточці

Баранячі котлети на кісточці

тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...