Рецепт Бараняча котлета на кісточці

Рецепт Бараняча котлета на кісточці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 13 г. 0 хв.
Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього.

опис приготування:

На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. Ми зробимо маринад з натурального йогурту. І запаху баранини, який багато хто не люблять, зовсім не відчува¹те в страві. Спеції додадуть цікаві смакові нотки. Вийде соковите і пряне м'ясо. Смачного!

  • Котлети баранячі на кісточці— 4 штуки
  • йогурт натуральний— 400 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Лимон або вапно— 1 штука
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • мед рідкий— 2 чайних ложки
  • Перець чилі в маслі— 2 чайних ложки
  • м'ята сущёная— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Бараняча котлета на кісточці - фото крок 1 Лайм або лимон добре помийте і натріть його цедру.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 2 З половини цитрусового вичавіть сік.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 3 Для маринаду змішайте йогурт з цедрою, соком, нарізаним перцем чилі, меленим перцем, медом, м'ятою, зирой. Також почистіть і подрібніть цибулю. Додайте його в маринад.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 4 М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 5 Залийте баранину маринадом і залиште в холодильнику на 12 годин.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 6 Після цього розігрійте сковороду гриль з маслом. Покладіть на неї м'ясо.

Бараняча котлета на кісточці - фото крок 7 Смажте блюдо з двох сторін до рум'яної скоринки. Смачного!

Подібні рецепти

Бараняча нога, запечена в тісті

Котлета на кісточці в духовці

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Баранячі котлети на кісточці

Баранячі котлети на кісточці

тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...