Рецепт Бісквіт «Пряжене молоко»

Рецепт Бісквіт «Пряжене молоко»
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Готувати бісквіт на молоці можна з додаванням яєць або без. Це ніжна заготовка для будь-якого торта. Особливий смак такого торту додасть пряжене молоко. Пропоную приготувати бісквіт "; Пряжене молоко ";.

опис приготування:

Як приготувати бісквіт, щоб він вийшов пишним, легким і смачним? Зовсім простий рецепт на топленому молоці гарантує відмінний результат! З нього можна приготувати безліч смакоти, доповнивши різноманітними ягодами, кремами або навіть просто посипавши цукровою пудрою вже отримуємо чудовий десерт.

  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • Пряжене молоко— 1/2 склянки
  • яйце— 4 штуки
  • сода— 1/4 чайних ложки
  • ванільна есенція— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1 щіпка
Бісквіт 1. Відокремте білки від жовтка.

Бісквіт 2. У глибокій ємності змішайте борошно, розпушувач, соду і сіль. Просійте суху суміш через сито.

Бісквіт 3. В окремій мисці змішайте масло розтоплене і цукрову пудру за допомогою міксера.

Бісквіт 4. Збивайте суміш до кремового стану.

Бісквіт 5. Додайте жовтки в масляну суміш, збийте міксером.

Бісквіт 6. У сухий ємності збийте білки з ванільною есенцією до пишної білої піни.

Бісквіт 7. Об'єднайте жовткова суміш з сухими інгредієнтами і топленим молоком, додайте білкову суміш, замісіть тісто.

Бісквіт 8. Налийте тісто в змащену маслом форму.

Бісквіт 9. Випікайте бісквіт протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Подібні рецепти

Кинутий бісквіт

Сендвіч з індичкою

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...