Рецепт Бісквіт «Пряжене молоко»
Готувати бісквіт на молоці можна з додаванням яєць або без. Це ніжна заготовка для будь-якого торта. Особливий смак такого торту додасть пряжене молоко. Пропоную приготувати бісквіт "; Пряжене молоко ";.
опис приготування:
Як приготувати бісквіт, щоб він вийшов пишним, легким і смачним? Зовсім простий рецепт на топленому молоці гарантує відмінний результат! З нього можна приготувати безліч смакоти, доповнивши різноманітними ягодами, кремами або навіть просто посипавши цукровою пудрою вже отримуємо чудовий десерт.
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- Пряжене молоко— 1/2 склянки
- яйце— 4 штуки
- сода— 1/4 чайних ложки
- ванільна есенція— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка
2. У глибокій ємності змішайте борошно, розпушувач, соду і сіль. Просійте суху суміш через сито.
3. В окремій мисці змішайте масло розтоплене і цукрову пудру за допомогою міксера.
4. Збивайте суміш до кремового стану.
5. Додайте жовтки в масляну суміш, збийте міксером.
6. У сухий ємності збийте білки з ванільною есенцією до пишної білої піни.
7. Об'єднайте жовткова суміш з сухими інгредієнтами і топленим молоком, додайте білкову суміш, замісіть тісто.
8. Налийте тісто в змащену маслом форму.
9. Випікайте бісквіт протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Подібні рецепти
Смажене молоко
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...