Рецепт Баранячі котлети на кісточці
тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат.
опис приготування:
крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку їх потрібно обмити і просушити, а потім зніміть з них зайву шкіру і зачистите кісточку, щоб вона була рівного кольору і не мала шорсткостей.
крок 2. Приготуйте маринад, змішавши дві столові ложки оливкової олії і все сухі приправи. У цей маринад сіль додавати не потрібно. Добре розітріть всю суміш за допомогою столової ложки, щоб спеції віддали свій аромат маслу. Потім помістіть котлети в ємність, залийте їх соусом. Добре втирайте соус в м'ясо руками. Потім накрийте ємність плівкою або чистим кухонним рушником і відправте її в холодильник. М'ясо повинно настоюватися мінімум 3 годину.
крок 3. Деко змастіть рослинною олією, розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть котлети на деко. Щоб кісточки не потемніли, їх можна обкутіть фольгою. Накрийте деко фольгою і поставте його в духовку. Запікайте м'ясо близько години під фольгою.
крок 4. Вимийте червоний солодкий перець, очистіть його від насіння і наріжте часточками довільного розміру. Кабачок теж вимийте і наріжте кружальцями.
крок 5. З листа зніміть фольгу, викладіть до м'яса овочі. Запікайте все ще 8-10 хвилин, а потім викладіть на тарілку і подавайте до столу.
- Баранячі котлети на кісточці— 4 штуки
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- Суміш прованських трав— 2 чайних ложки
- Перець червоний солодкий— 1 штука
- кабачок молодий— 1 штука
- Перець мелений червоний— 0,5 чайних ложки
- Koriandr— 0,5 чайних ложки
- зіра— 0,5 чайних ложки
- розмарин— За смаком
- орегано— За смаком
- сіль— За смаком
крок 2. Приготуйте маринад, змішавши дві столові ложки оливкової олії і все сухі приправи. У цей маринад сіль додавати не потрібно. Добре розітріть всю суміш за допомогою столової ложки, щоб спеції віддали свій аромат маслу. Потім помістіть котлети в ємність, залийте їх соусом. Добре втирайте соус в м'ясо руками. Потім накрийте ємність плівкою або чистим кухонним рушником і відправте її в холодильник. М'ясо повинно настоюватися мінімум 3 годину.
крок 3. Деко змастіть рослинною олією, розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть котлети на деко. Щоб кісточки не потемніли, їх можна обкутіть фольгою. Накрийте деко фольгою і поставте його в духовку. Запікайте м'ясо близько години під фольгою.
крок 4. Вимийте червоний солодкий перець, очистіть його від насіння і наріжте часточками довільного розміру. Кабачок теж вимийте і наріжте кружальцями.
крок 5. З листа зніміть фольгу, викладіть до м'яса овочі. Запікайте все ще 8-10 хвилин, а потім викладіть на тарілку і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Запіканка з кабачків в мультиварці
Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Бараняча котлета на кісточці
Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...
Баранячі реберця на мангалі
баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...