Рецепт Баранячі котлети на кісточці

Рецепт Баранячі котлети на кісточці
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 4 г. 0 хв.
тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат.

опис приготування:

крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку їх потрібно обмити і просушити, а потім зніміть з них зайву шкіру і зачистите кісточку, щоб вона була рівного кольору і не мала шорсткостей.

крок 2. Приготуйте маринад, змішавши дві столові ложки оливкової олії і все сухі приправи. У цей маринад сіль додавати не потрібно. Добре розітріть всю суміш за допомогою столової ложки, щоб спеції віддали свій аромат маслу. Потім помістіть котлети в ємність, залийте їх соусом. Добре втирайте соус в м'ясо руками. Потім накрийте ємність плівкою або чистим кухонним рушником і відправте її в холодильник. М'ясо повинно настоюватися мінімум 3 годину.

крок 3. Деко змастіть рослинною олією, розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть котлети на деко. Щоб кісточки не потемніли, їх можна обкутіть фольгою. Накрийте деко фольгою і поставте його в духовку. Запікайте м'ясо близько години під фольгою.

крок 4. Вимийте червоний солодкий перець, очистіть його від насіння і наріжте часточками довільного розміру. Кабачок теж вимийте і наріжте кружальцями.

крок 5. З листа зніміть фольгу, викладіть до м'яса овочі. Запікайте все ще 8-10 хвилин, а потім викладіть на тарілку і подавайте до столу.


  • Баранячі котлети на кісточці— 4 штуки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Суміш прованських трав— 2 чайних ложки
  • Перець червоний солодкий— 1 штука
  • кабачок молодий— 1 штука
  • Перець мелений червоний— 0,5 чайних ложки
  • Koriandr— 0,5 чайних ложки
  • зіра— 0,5 чайних ложки
  • розмарин— За смаком
  • орегано— За смаком
  • сіль— За смаком
крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку їх потрібно обмити і просушити, а потім зніміть з них зайву шкіру і зачистите кісточку, щоб вона була рівного кольору і не мала шорсткостей.

крок 2. Приготуйте маринад, змішавши дві столові ложки оливкової олії і все сухі приправи. У цей маринад сіль додавати не потрібно. Добре розітріть всю суміш за допомогою столової ложки, щоб спеції віддали свій аромат маслу. Потім помістіть котлети в ємність, залийте їх соусом. Добре втирайте соус в м'ясо руками. Потім накрийте ємність плівкою або чистим кухонним рушником і відправте її в холодильник. М'ясо повинно настоюватися мінімум 3 годину.

крок 3. Деко змастіть рослинною олією, розігрійте духовку до 180 градусів. Викладіть котлети на деко. Щоб кісточки не потемніли, їх можна обкутіть фольгою. Накрийте деко фольгою і поставте його в духовку. Запікайте м'ясо близько години під фольгою.

крок 4. Вимийте червоний солодкий перець, очистіть його від насіння і наріжте часточками довільного розміру. Кабачок теж вимийте і наріжте кружальцями.

крок 5. З листа зніміть фольгу, викладіть до м'яса овочі. Запікайте все ще 8-10 хвилин, а потім викладіть на тарілку і подавайте до столу.


Подібні рецепти

Баранячі котлети

Запіканка з кабачків в мультиварці

Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Бараняча котлета на кісточці

Бараняча котлета на кісточці

Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...

Баранячі реберця на мангалі

Баранячі реберця на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...