Рецепт Баклажани по-корейськи на зиму
Любителям синенькі присвячується цей рецепт. Баклажани по-корейськи на зиму ставлять з морквою, болгарським перцем і цибулею. Всі овочі зберігають свою соковитість і свіжий смак.
опис приготування:
У баклажанах міститься багато калію, необхідного для роботи нашого сердечка. До того ж, цей низькокалорійний овоч (або, правильніше, полуничний) знижує рівень холестерину в крові. Тому баклажани в будь-якому вигляді раджу наминати за обидві щоки ложками!
Як приготувати баклажани по-корейськи на зиму?
1. баклажани промийте, поріжте тонкою соломкою, посоліть і залиште на годину настоятися.
2. морква промийте, очистіть і натріть на тертці для корейської моркви (тонкою соломкою).
3. Болгарський перець промийте, виберіть насіння і плодоніжки. поріжте смужками.
4. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. часник подрібніть.
5. Всі нарізані овочі, крім баклажанів, перемішайте, приправте оцтом, гострим перцем і залиште на 5 годин. Гострий перець можете не додавати, якщо не є любителем гостренького.
6. Баклажани підсмажте на олії. Потім ще теплі з'єднайте з іншими овочами. акуратно перемішайте.
7. Викладіть в чисті сухі банки овочеву масу, прикройте (але не закочуйте!) кришками і простерилизуйте. Півлітрові банки простерилизуйте протягом 16 хвилин, літрові — 26 хвилин. Банки закатати і укутайте до повного охолодження.
Смачного!
- баклажани— 4 кілограма
- морква— 1 кілограм
- Болгарсікй перець— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
- часник— 100 грам
- Оцет 70-проц. — 2 Ст. ложки
- сіль— — За смаком
- Мелений гострий перець— 1-2 чайних ложок(По бажанню)
Як приготувати баклажани по-корейськи на зиму?
1. баклажани промийте, поріжте тонкою соломкою, посоліть і залиште на годину настоятися.
2. морква промийте, очистіть і натріть на тертці для корейської моркви (тонкою соломкою).
3. Болгарський перець промийте, виберіть насіння і плодоніжки. поріжте смужками.
4. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. часник подрібніть.
5. Всі нарізані овочі, крім баклажанів, перемішайте, приправте оцтом, гострим перцем і залиште на 5 годин. Гострий перець можете не додавати, якщо не є любителем гостренького.
6. Баклажани підсмажте на олії. Потім ще теплі з'єднайте з іншими овочами. акуратно перемішайте.
7. Викладіть в чисті сухі банки овочеву масу, прикройте (але не закочуйте!) кришками і простерилизуйте. Півлітрові банки простерилизуйте протягом 16 хвилин, літрові — 26 хвилин. Банки закатати і укутайте до повного охолодження.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат «капітанський»
фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...
Баклажани консервовані на зиму
Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...
Баклажани на зиму без оцту
Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...
Баклажани на зиму «вогник»
Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...
Баклажани на зиму з помідорами
Для всіх любителів смачних і корисних страв з овочів, така заготовка, як баклажани на зиму з помідорами в домашніх умовах, вже точно стане в нагоді! Візьміть на замітку, і не пошкодуєте, так смачно! опис приготування: як вид, то, як зробити баклажани на зиму з помідорами, вас більше може не ту...