Рецепт Баклажани по-корейськи на зиму

Рецепт Баклажани по-корейськи на зиму
Кількість порцій: 15 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Любителям синенькі присвячується цей рецепт. Баклажани по-корейськи на зиму ставлять з морквою, болгарським перцем і цибулею. Всі овочі зберігають свою соковитість і свіжий смак.

опис приготування:

У баклажанах міститься багато калію, необхідного для роботи нашого сердечка. До того ж, цей низькокалорійний овоч (або, правильніше, полуничний) знижує рівень холестерину в крові. Тому баклажани в будь-якому вигляді раджу наминати за обидві щоки ложками!

Як приготувати баклажани по-корейськи на зиму?

1. баклажани промийте, поріжте тонкою соломкою, посоліть і залиште на годину настоятися.

2. морква промийте, очистіть і натріть на тертці для корейської моркви (тонкою соломкою).

3. Болгарський перець промийте, виберіть насіння і плодоніжки. поріжте смужками.

4. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. часник подрібніть.

5. Всі нарізані овочі, крім баклажанів, перемішайте, приправте оцтом, гострим перцем і залиште на 5 годин. Гострий перець можете не додавати, якщо не є любителем гостренького.

6. Баклажани підсмажте на олії. Потім ще теплі з'єднайте з іншими овочами. акуратно перемішайте.

7. Викладіть в чисті сухі банки овочеву масу, прикройте (але не закочуйте!) кришками і простерилизуйте. Півлітрові банки простерилизуйте протягом 16 хвилин, літрові — 26 хвилин. Банки закатати і укутайте до повного охолодження.

Смачного!

  • баклажани— 4 кілограма
  • морква— 1 кілограм
  • Болгарсікй перець— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 кілограм
  • часник— 100 грам
  • Оцет 70-проц.  — 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • Мелений гострий перець— 1-2 чайних ложок(По бажанню)
У баклажанах міститься багато калію, необхідного для роботи нашого сердечка. До того ж, цей низькокалорійний овоч (або, правильніше, полуничний) знижує рівень холестерину в крові. Тому баклажани в будь-якому вигляді раджу наминати за обидві щоки ложками!

Як приготувати баклажани по-корейськи на зиму?

1. баклажани промийте, поріжте тонкою соломкою, посоліть і залиште на годину настоятися.

2. морква промийте, очистіть і натріть на тертці для корейської моркви (тонкою соломкою).

3. Болгарський перець промийте, виберіть насіння і плодоніжки. поріжте смужками.

4. цибулю очистіть, наріжте півкільцями. часник подрібніть.

5. Всі нарізані овочі, крім баклажанів, перемішайте, приправте оцтом, гострим перцем і залиште на 5 годин. Гострий перець можете не додавати, якщо не є любителем гостренького.

6. Баклажани підсмажте на олії. Потім ще теплі з'єднайте з іншими овочами. акуратно перемішайте.

7. Викладіть в чисті сухі банки овочеву масу, прикройте (але не закочуйте!) кришками і простерилизуйте. Півлітрові банки простерилизуйте протягом 16 хвилин, літрові — 26 хвилин. Банки закатати і укутайте до повного охолодження.

Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани фаршировані на зиму

Салат «капітанський»

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Баклажани консервовані на зиму

Баклажани консервовані на зиму

Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...

Баклажани на зиму з помідорами

Баклажани на зиму з помідорами

Для всіх любителів смачних і корисних страв з овочів, така заготовка, як баклажани на зиму з помідорами в домашніх умовах, вже точно стане в нагоді! Візьміть на замітку, і не пошкодуєте, так смачно! опис приготування: як вид, то, як зробити баклажани на зиму з помідорами, вас більше може не ту...